pátek 20. května 2016

Skluzavky a prolézačky a klouzačky

Jedná se komplexní objekt umožňující multifunkční využití. Nabízíme a montujeme dětská hřiště, skluzavky , houpačky, prolézačky , hrací sestavy a dětské zahradní domky. Dětská hřiště, dětské skluzavky a houpačky dodáváme a montujeme po celé ČR. Kvalitní dětská hřiště z nejlepších materiálů. Skrýše, tunely, lezení a klouzání děti milují.


Nabízíme nejlevnější certifikované plastové skluzavky na dětská hřiště. Součástí skluzavky je také přípojka na vodu, na kterou lze připevnit zahradní hadici a zvýšit tak radost z klouzání Vašich dětí. Díky maximální nosnosti 1kg ( kg na osobu) nebude Vaše děti v jejich hrách nic omezovat.


Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter. S nosností 1kg jsou naše klouzačky vhodné pro všechny soukromé zahrady i interiéry. Všechny námi dodávané typy dětských skluzavek jsou vyráběné z odolného HDPE plastu.


Proto vámi vybraná 4m a 3m klouzačka zůstane odolná vůči mechanickému poškození a UV záření. Skluzavky vydrží bez údržby velice dlouhou dobu. I tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Zadejte svojí e-mailovou adresu pro zasílání akčních nabídek a informací.


Dětské skluzavky a prolézačky udělají každému dítěti radost. Jsou vyrobeny z kvalitních a bezpečných materiálů. Pro oblíbenou dětskou zábavu nabízí Wickey skluzavky v různých délkách tak, aby se hodily k příslušné výšce podesty hrací věže.


Nekonečný výběr dětských skluzavek a klouzaček na zahradu najdete na 4kids. Nabízíme dětské skluzavky špičkové kvality,záruka7let,celoroční provoz,nosnost 100kg,stálobarevné,dodání do dvou dnů! Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Certifikovaná nosnost kg.


Velkou výhodou skluzavek Monkey´s Home i Monkey´s Home EKO-LINE je, že jsou odolné proti mrazu, a tak je nemusíte na zimu uklízet. Najdete je nejen na dětských hřištích Praha , ale většinou jsou součástí dětských hřišť v rámci celé České republiky. Prosím, použijte minimálně znaky!


Tyto skluzavky jsou vyráběny v Belgii, dodáváme je v šesti barevných odstínek a ve dvou různých délkách. Kratší skluzavka je dlouhá 220cm a vyhovuje podestě ve výšce cca 125cm, dlouhá skluzavka je dlouhá 265cm s podestou o výšce cca 145cm. Doporučujeme dodržovat doporučené výšky podest pro oba typy skluzavek, tak abyste dosáhli optimálního skluzu vašich děti. Jsme eshop i odborná montážní firma. Napište si o nezávaznou cenovou nabídku.


Prolézačky , skluzavky a houpačky. Nakupujte u nás klouzačky pro děti s přípojkou na vodu i bez. Herní prvky, prolézačky a skluzavky. Klouzačky a skluzavky pro děti jsou ideální ve spojení s vodou nebo pískovištěm.


U nás najdete zábavné dětské klouzačky mnoha typů. Vybereme vám levné a kvalitní klouzačky a skluzavky. Do našeho sortimentu patří zejména skluzavky pro podestu ve výšce 145cm, klouzačky pro uchycení ve výšce 125cm, všechny typy houpaček ze dřeva i plastu, oblíbené jsou i sedáky s kovovou výztuží, které lze zavěsit na řetěz.


Porovnejte akční i běžné ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky