čtvrtek 26. května 2016

Plastová lavička

Plastová lavička je odolná proti prírodným vplyvom. Plastovú lavičku nemusíme natierať, nehnije a veľmi ľahko sa čistí. Tato lavička je vyrobena z vysoce kvalitního plastu.


Díky tomu je odolná vůči povětrnostním. NEHNIJÍ JAKO DŘEVO, NEPRASKAJÍ JAKO BETON ANI NEKORODUJÍ JAKO KOV.

Houpačka je vyrobena z vysoce kvalitního plastu a materiálu, kt. Nehnije jako dřevo, nepraská jako beton, nekoroduje jako kov. Slouží tak přesně tomu, k čemu je určena – k odpočinku. Vďaka tomu je odolná voči poveternostným vplyvom a ľahko sa čistí. Zahradní plastová lavice Lariana.


Plastový zahradní nábytek je charakteristický svou vysokou pevností, snadnou údržbou. Díky použití UV filtrů je lavice stálobarevné a má.

Kvalitní zpracování a materiál. Tradiční nadčasový design. Vetro HAPPY GREEN Lavička zahradní CLASSIC.


Orchidea je plastová zahradní plastová lavička ,která najde využití na větších terasách či ve stínu stromů. Designová plastová lavička nejen do interiéru, ale také do zahrady. Fakopa PIETRO 2- teaková lavice Fakopa. Ideální lavička do odlehlých částí měst a parků.


Součástí lavičky je ocelová výztuha. Dopřejte si svoji každodenní relaxaci na plastové lavičce s opěradlem. Lavice ORCHIDEA bílá, plastová lavička ,zahradní lavička , zahradní levečka, levná lavečka, plastová lavička , plastové zahradní lavičky, zahradní. Bezúdržbová, nemusí se na zimu uskladńovat.


Odolává běžným chemikáliím a povětrnostním. Ocelová lavička s plastovými prkny a žárově pozinkovanou konstrucí, co více si přát? Tato plastová lavička patří do kategorie antivandal díky svému masivnímu provedení.


Masivní ocelová konstrukce z jeklu × mm.

Po rozložení lze uschovat v kartonu o velikosti 48x12x148cm. Nohy lavičky a prkna jsou vyrobena z plného recyklovaného plastu. Venkovní kovová lavička Lea je vyrobena z masivní ocele o průměru mm.


Lavičku je možno k podkladu kotvit šrouby nebo můžete volit verzi určenou pro zabetonování! Praktická zahradní lavice bílé barvy v provedení 2v která poslouží také jako úložný box například na polstry, zahradní nářadí, hračky, sport. Při výrobě laviček klademe velký důraz, aby každá lavička bez ohledu na její cenu splňovala základní parametry, které se od toho typu. Táto lavička je vyrobená z vysoko kvalitného plastu. Klasický, jednoduchý dizajn.


Betonová lavička Seo bez opěradla se hodí díky své odolnosti nejen do parků, na náměstí, ale i na odlehlá místa. Nízkonákladová ocelová lavička Astra bez opěradla je ekologická, nenáročná na údržbu, odolná vůči povětrnostním vlivům, houbám a plísním. Dvoumístná plastová lavice Duramax 1x 6x 9cm. Praktická, pevná a bezúdržbová plastová zahradní lavička pro dvě osoby. Nakupujte online na Kwesto.


Vybraná lavička sa potom ľahko stane nielen funkčným, ale aj dizajnovým doplnkom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky