pondělí 23. května 2016

Travertínová dlažba

Pri jeho výrobe sme sa inšpirovali prírodou a využili sme naše najmodernejšie technológie. Presvedčte sa o tom na vlastné oči priamo na vašej terase. Exkluzivní kamenná dlažba z přírodního kamene travertin v žlutohnědé barvě Gold s výraznou kresbou je vyráběna tak, aby vzhled připomínal starověkou dlažbu. Vzor se vyskladáva ze různých velikostí vzájemně tak provázaných, aby nevytvářely přímočaré spáry. Travertin má na svém povrchu různé velké.


Exkluzívna kamenná dlažba pre modernú architektúru.

Vyniká optimálnou kombináciou nádherného originálneho dizajnu a takmer neobmedzenej životnosti. Zároveň je však praktická a vyžaduje si minimálnu údržbu. Má originálny dizajn, nadčasovosť a nepochybne je znakom luxusu. Veľkoformátovaná travertínová dlažba resp.


Classic v bledo-béžovej farbe je vhodný na použitie najmä v interiéroch. Prírodná travertínová dlažba vo farbe Red vo francúzskom vzore (hrúbka 2cm) je originálna dlažba v krásnej červenej farbe s bielym melírovaním a výraznou kresbou. Táto hrúbka dlažby je určená najmä pre interiér.


Leštená travertínová dlažba má matný vzhľa ktorý zmäkčuje kameň, zatiaľ čo suchá povrchová úprava má na svojej strane starší vzhľa ktorý zdôrazňuje prirodzené nuansy kameňa.

Tieto povrchové úpravy sú ideálne pre kúpeľňu, pretože sú odolnejšie voči úlohám, ktoré sa môžu objaviť v miestnosti. Přírodní travertinová dlažba, kartáčovaná, francouzký styl, rozměry, tloušťka cm. Ak hľadáte pre svoju dlažbu prírodný kameň, ktorý má takmer neobmedzenú životnosť a viete ho využiť tak v interéri ako aj v exteriéri, je travertín presne ten materiál, ktorý bude spĺňať všetky vaše kritériá. Dlažební desky mají obdélnikový tvar a dlažbu o výšce mm lze použít pro pochozí plochy, jako jsou.


Prírodný kameň v kompletnej réžii, od dodávky, cez zákazkovú výrobu, až po montáž. Neobávajte sa toho, že travertínová dlažba bude pôsobiť chladne – práve naopak. Ak ju zladíte s nábytkom v interiéri, bude len prekvitať. Buďte jedinečný – kúpte si dlažbu od travert. Dlažba koupit o objednat u OBI.


V obchodních prostorách společnosti INBYTEX s. Exteriérová travertínová dlažba na terasu. Diseños de mesas con vigas de madera. Béžovej mramorové Honeycomb Panel.


Na výber máte zo štyroch odtieňov – Rako. Pórovitý povrch travertínu je možné vyplniť priesvitným ako i farebným epoxidom a následne vybrúsiť alebo vyleštiť. To Travero nevyzerá zle.


Aj keď som zástancom prírodných materiálov v dome mám veľmi podarený gres - veľmi dobrú napodobeninu travertínu. Kvalitní a designová kamenná dlažba do interiéru z travertinu.

Nabízíme různé odstíny i typy pro váš dům i byt. Jemnosť detailov povrchu produktov je najviac pozorovateľná najmä na travertíne, kde detailné zobrazenie i najmenších kapilár, vlásočníc a jemných. Betonové ploty, Betonové ploty, Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti a bezpečnému provozování stránek.


Lem na bazén G60 G654. Obkladový kameň Beola bianca. Luxusná exteriérová travertínová dlažba Nadčasové exteriérové dlažby vyrobené z prírodného travertínu lákajú nielen slovenských milionárov, ale aj priemerné rodiny.


Vďaka jej prístupnosti a primeranej cene si ju môže dovoliť aj priemerne zarábajúci Slovák. Pokud hledáte pro svou dlažbu přírodní kámen, který má téměř neomezenou životnost a umíte ho využít tak v interéru, tak v exteriéru, je travertin. Nechte promluvit přírodu a oživte svůj interiér travertínovou dlažbou. Betónová dlažba do exteriéru sa často označuje ako zámková dlažba. Kvarcit se nejčastěji používá v exteriérech, a to pro venkovní dlažby a. Produkty skladem do dnů u vás.


Béžová lapovaná travertinová dlažba Coem Ceramiche Reverso Beige. Podlahy z mramoru, žuly a travertinu jsou vhodné a trvalé řešení. Pro interiéry se na podlahy nejčastěji užívá mramorová pod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky