čtvrtek 19. května 2016

Podhrabové desky plastové

S ohledem na snadnou opracovatelnost plastové podhrabové desky je také možné velmi ukončit plot, i když jeho celková délka nebude násobkem délek plotvého základu. Prodej lehkých plotových základů realizujeme balíkovou či paletovou přepravou po celé ČR za minimální vícenáklady na dopravné. Stabilizační držák podhrabové desky koncový v. Využití při terénních nerovnostech nebo jako předěl pro údržbu zeleně.


Cenu lze po dohodě snížit spojením s jiným závozem, příp. Pro cenu dopravného nás kontaktujte.

Prodáváme také držáky podhrabových desek. Osobní odběr desek je možný na všech našich pobočkách. Je nutno zajistit si vlastní složení (vysokozdvižný vozík, nakladač, bagr atd. nebo ručně). Desky jsou vyrobeny z vibrolitého betonu, zpevněny ocelovou výztuží a vyrábí se na objednávku.


Uplatnění najdou v zemědělství, stavebnictví i na zahradě, kde díky polodrážce na delší straně vytvoří třeba dokonale neprůhledný plot. Betonové a plastové desky pod plotové pletivo. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


Držák podhrabové desky slouží k upevnění podhrabových desek mezi plotové sloupky oplocení.

Držáky podhrabových desek jsou nejčastěji kovové a žárově pozinkované. Tím je zajištěna dlouhá životnost a odolnost proti korozi. Skladem Průběžný stabilizační držák k podhrabové desce. Plotovky máme z kompozitního materiálu WPC (=wood-plastic composite). Materiál WPC je tvořen dřeva a vysoce kvalitního a zdravotně nezávadného.


Vybírejte kvalitní plastové plotovky a další výrobky z našeho sortimentu v různých barevných variantách. Nakupujte přímo u českého výrobce. Povrch podhrabové desky je hladký a lesklý. V naší nabídce máme tři druhy plastových držáků a to na průměr sloupku 38mm, 48mm a na sloupky čtvercového průřezu 60x60mm. Podhrabové patky nabízíme koncové, průběžné a rohové.


Pozinkovaný držák podhrabové desky o výšce 3mm na průměr sloupku mm 14Kč. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Máme skladů po ČR a výběr z tisíců položek. Platit můžete hotově i kartou.


Dodáváme plastové desky , PVC profily, tyče, svářecí dráty a další výrobky z plastu pro průmysl, reklamu, stavebnictví i péči o zahradu. PLASTOVÉ BEZÚDRŽBOVÉ PLOTOVKY. Plastové dílce pod ploty Stavba plotu Montáže Prezentace Fotogalerie Ceník.

Označení výrobku Rozměry v mm Objem v mHmot. Plastové desky a polotovary Sortiment obsahuje desky a polotovary z různých materiálů, které najdou využití v mnoha odvětvích. Plexisklo je materiál ideální pro reklamu a designové prvky. Plastové držáky podhrabových desek ECO jsou vhodné pro podhrabové desky o tloušťce do mm. Prodej držáků podhrabových desek realizujeme po celé ČR.


Registrujete-li se, získáte. Výhodné ceny desek, rychlý a pohodlný nákup i bez registrace, to je nákup v našem eshopu. Pletivo poplastované, 3D panely, chovatelské, brány a branky, sloupky, vzpěry, podhrabové desky a kompletní příslušenství k oplocení.


Vrstvené barevné desky polyetylenu pro frézování konstrukčních prvků dětských hřišť jsou stále oblíbenějším a dostupnějším materiálem, který umožňuje vyrábět designové, kvalitní, funkční a bezpečné prvky dětských hřišť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky