pondělí 23. května 2016

Plastové travní dlaždice

Plastové zatravňovací dlaždice mají tu jedinečnou schopnost - splynout díky své barvě a jemnosti příček mezi stébly trávy. Hlavní předností zatravňovacích dlaždic je možnost vsakování dešťové vody do půdy na parkovištích a příjezdových cestách, kde by jinak voda stékala do kanalizace a při prudkých srážkách přispívala k jejich zahlcení. Plastové dlaždice Vybírejte z široké nabídky plastových dlaždic , která zahrnuje více než produktů. Nezapomeňte na možnost filtrování pomocí parametrů pro rychlejší nalezení vyhovujícího produktu.


Terasové dlaždice a chodníkové dlaždice koupit o objednat u OBI.

Vysokozátěžové zatravňovaní dlaždice RUNFLOoR jsou určeny pro stabilizaci travnatých, písčitých a hliněných povrchů heliportů, sportovních letišť, omezeně využívaných parkovišť těžších vozidel, dostihových drah a výběhů pro hospodářská zvířata. Na trhu jsou k dostání základní varianty zatravňovacích dlaždic - zatravňovací dlaždice z betonu, a dva druhý zatravňovacích dlaždic z plastu - tenkostěnné a. Pokládka plastových zatravňovacích dlaždic je díky jejich nízké hmotnosti snadná a zvládne ji každý. Navíc má každá zatravňovací tvárnice zámky, které. Základním předpokladem správného položení zatravňovací (vegetační) dlažby je kvalitní příprava podloží a podkladových vrstev.


Na tom závisí funkčnost dlažby, její životnost a estetický dojem. Důkladně vyměřte a vyznačte plochu, na kterou chcete zatravňovací dlažbu umístit. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Multifunkční plastové dlaždice s click-systémem TERRASOL nacházející uplatnění v exteriéru i interiéru jsou vyráběny technologií vstřikování. Dlaždice propouští vodu a vzduch do půdy a svou kons. Plastová dlaždice s click systémem, cena je za balení (dlaždic - 1m2) 5Kč cena s DPH. Lze je nejen použít na zpevnění ploch, ale můžou na nich například parkovat i nákladní automobily.


Oproti těm betonovým jsou plastové zatravňovačky lehčí (oproti betonovým až krát, váha jednotlivých dílů se podle jejich rozměru pohybuje od do 2kg, což snižuje náklady na dopravu a minimalizuje fyzickou zátěž při pokládce) a také tenčí (jejich tloušťka činí pouhých až mm). Plastové obrubníky se snadno instalují, mají dlouhou životnost a jsou jednoduše ohebné i do složitých tvarů. Díky pestré nabídce různých značek a typů obrubníku se nemusíte omezovat ani na jednotné, fádní barvy. Po dosažení požadované výšky již rohož může být běžně posečena travní sekačkou.


Plocha po instalaci pak vypadá jako klasická travnatá plocha - je pevná, je možno na ní trvale parkovat vozidla, chodit, standardně sekat apod. Užitečné doplňky na zahradu, které oceníte při budování trávníků, záhonů, teras a chodníků. Palisády, obrubníky, ozdobné plůtky vám ohraničí. Doporučené použití zatravňovací plastové dlaždice především k zatravnění parkovacích ploch, příjezdových cest ke garážím, pro sportovní, výstavní a jim podobné plochy. Skladem v omezeném počtu.


V katalogu nemáme podrobnější informace o plastové zatravňovací dlaždice. Zatravňovací dlaždice Green jsou vhodné pro pojezd automobilů. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.

Silnostěnné plastové dlaždice se přitom podobají těm betonovým svým tvarem i vzhledem. Pouze při detailním pohledu poznáme rozdíl. Samozřejmě dovedou všechny tři typy vegetačních dlaždic zpevnit plochy pozemků.


Plastové rohože pro průmysl i domácnost P odlahové dlaždice TENAX - jsou profesionálním produktem vhodným na trvalou ochranu podlah. Dezén grain of rice je oproti dezénu bubble o mm silnější a vhodný pro dílny, výrobní prostory, garáže, fitnes centra, veletržní plochy. Na takto upravený povrch se pokládají dlaždice , které se do sebe uzamykají zámky ( dlaždice je možné řezat pilou dle potřeby).


Zeminu, kterou se dlaždice zasypou, je dobré nechat uležet a popřípadě dosypat a poté zasít travní semeno. Dlažba pro plastové bazény od firmy Bazény Polman splňuje veškerá uvedená doporučení a lze ji objednat v mnoha odstínech dle preferencí každého zákazníka. Plastová podlaha Tile je plastový podlahový systém, který se používá jako plastová podlaha do garáže, plastové podlahy na terasu, podlaha na balkon, podlaha do skladu, podlaha na výstavy, podlaha do depa, podlaha do sprchy, podlaha na bazén, podlaha do servisu, podlaha na loď, podlaha na pracoviště, podlaha do sauny, podlaha do stanu.


Zároveň působí i jako tepelný izolant. Plastová podlaha Fortelock vyniká jednoduchou pokládkou a navíc barevné varianty dlaždic umožňují popustit uzdu Vaší představivosti při tvorbě vzoru podlahy. Nerovnosti srovnejte samonivelační hmotou Fornivel a trhliny a díry vyplňte zálivkou Fortegrout.


Nejprve pokládejte celé dlaždice a poté ořezané dlaždice. Zámky dlaždic sklepněte gumovým kladivem. Zahradní plastová dlažba a plastové rohože jsou z hlediska jednoduchosti pokládky elegantní náhradou běžné zámkové dlažby, obkladů či dřevěných.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky