pondělí 23. května 2016

Terasová prkna plastová

Jsou vhodná i pro molové konstrukce, protože mají vysokou odolnost proti vlhkosti, plísním a hnilobě. Nemusí se natírat ani jinak udržovat. Terasová prkna výhodně v Eshopu HORNBACH.


Váš prohlížeč neakceptuje Cookies. Pro optimální funkci a zobrazení obsahu povolte v nastavení prohlížeče používání Cookies a spusťte stránku znovu.

Webová stránka bohužel nemůže být. Traplast je zdravotně nezávadný plast, 1 recyklát, který vyrábí česká společnost. WPC terasová prkna v barvě Latte, která jsou mírně poškozena přepravou. U těchto prken je možný Délka 4m.


Podlahové krytiny na terasy mají svůj nový hit. K dispozici jsou také profily takzvaně pro T-klip. Jednotlivá prkna v naší nabídce se liší jak barvou, tak drážkováním na povrchu prkna.


Všechna prkna do jednoho jsou opatřena protiskluzovou vrstvou – nepodaří se vám na nich uklouznout ani, když je deska mokrá.

A to se nehodí nejenom, když máte děti, ale také pokud hledáte skvělý materiál k bazénu. WPC desky nabízejí přirozený vzhled dřeva a povrch, který je. Naše terasová prkna obsahují rozumný poměr polymeru a dřevní hmoty, kterým se docílilo vysoké kvality terasových prken. Oba tyto materiály jsou ideální kombinací a poměrem, který bylavývojem nalezen.


Zejména modřínová terasová prkna se hodí pro venkovní použití, protože obsahují pryskyřici, která účinně odpuzuje vodu. Dá se říci, že v základu disponují přírodní ochrannou impregnací. Produkty ze sibiřského modřínu navíc nevyžadují téměř žádnou údržbu. Využijete tak každé terase či kolem bazénu. Jednoduše všude tam, kde se nechcete starat o drahé exotické dřeviny – terasy, balkony a restaurační zahrádky – nebo tam, kde je enormní vlhkost – bazény a přístavní mola.


Tento fakt společně s kvalitním barvivem a stabilizátory zajišťuje hranolům téměř neomezenou životnost a velmi pomalé stárnutí materiálu. Lze jej použít i přímo ve vodě, nebo např. Používá se na terasy, balkony, restaurační zahrádky, plochy.


Dřevoplastová prkna na terasu. Nejlevnější terasová prkna. Pečlivě zpracovaná terasová prkna z kvalitního dřeva. Výrobky z Traplastu, recyklované plasty. Využití najdou i při budování výběhů a.

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Plotovky plastové, s půlkulatou okrasnou hlavou, cihlová více. Plastové hranoly, plastová prkna. Provozujeme prodejní sklady v ČR ( Praha, Plzeň, Česke Budejovice , Sivice u terasová prkna , spárovky, plotovky (plotová prkna ), OSB desky a prodáváme.


Prodáváme palubky, dřevěné podlahy, hoblovaná prkna a řezivo. Na pobočce můžete zaplatit v hotovosti nebo kartou. Profily mají vynikající odolnost proti povětrnostním vlivům, vlhkosti, hnilobě, plísním, houbám, cizopasníkům a běžným chemikáliím. Vybírejte kvalitní terasová prkna sibiřský modřín, thermoborovice a thermojasan za skvělé ceny.


Prkna na terasu z našeho e-shopu vám budou dobře sloužit. Cena včetně DPH 1Kč Cena bez DPH 11Kč. Prodej plastových hnědých prken je realizován v ucelené rozměrové řadě.


Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky