pátek 20. května 2016

Ionizátor bazénové vody

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Tento systém ušetří 75– potřebných chemikálií k ošetřování bazénové vody. Desinfekční ionizátor je zařízení, které umožňuje údržbu bazénové vody s úsporou chlóru nebo podobných látek na desinfekci bazénové vody. Sníží vám spotřebu chlóru v bazénu asi o. Ionizátor Blue Mini pro bezchlorovou úpravu vody.


Laguna pracuje na báze riadeného uvoľňovanie. Právě měď je v tomto případě hlavním aktivním dezinfekčním prostředkem, díky čemuž se podstatně sníží spotřeba ostatní bazénové chemie. Bazénové UV lampy patří mezi oblíbenou dezinfekci vody , protože neprodukuje žádný chlor. Výborné zkušenosti máme s UV lampami Blue Lagoon, Hanscraft UV-C. Tedy alespoň laicky řečeno.


Ve skutečnosti mění pH a ORP vaší vody , čili vytváří buď zásaditou nebo jinak řečeno alkalickou, živou vodu, která je velmi vhodná k pití a detoxikaci. Tyto částice likvidují řasy. UV lampy jsou dalším prostředkem, jak můžete využívat bezchlorové úpravy vody. Přístroje (firma Madekop doporučuje systémy Laguna) pracují na bázi řízeného uvolňování iontů mědi, stříbra a zinku, které ničí bakterie a řasy.


V bazénu je nutné udržovat Ph 8-4. Hidroniser Bazénová voda je při průchodu ionizační celou obohacována ionty stříbra a mědi, které působí jako přírodní dezinfekce. Salinace (čištění vody pomocí soli) je jedním z nejefektivně. O úpravě vody v bazénu a bazénové chemii se napsalo již mnoho. Přinášíme Vám přehled v jednoduchých pěti krocích.


Dezinfekce bazénové vody - solnizátor (solné zařízení) Někteří dodavatelé solnizačních technologií uvádějí, že se jedná o bezchlorovou dezinfekci vody. Toto tvrzení není však přesné, protože každý z nás ví, že sůl se chemicky nazývá chlorid sodný. Hodnota celkové alkality udává, kolik bazických látek je rozpuštěno ve vodě.


Pochopením této hodnoty se můžeme vyhnout kolísání kvality bazénové vody. A tak i elektrolýzou soli dostáváme do bazénové vody chlor. Funguje na bázi automaticky řízeného uvolňování iontů stříbra, mědi a zinku do bazénové vody. Tento proces pak spolehlivě zabraňuje tvorbě řas, bakterií, virů a jiných primitivních organismů.


Elektrolytický systém na. Alkalický ionizátor vody produkuje různé stupně alkalické vody, ihned k pití, s pěti platinovými elektrodami pro vyší úrovně pH a redoxního potenciálu. Ekologický solární ionizátor udržuje čistou vodu v bazénu bez použití chemie a chlóru. Vyrábí ionizovanou vodu, která přírodní cestou zabíjí bakterie a řasy a zamezuje jejich tvorbu. GUAa POOL je vysoce účinná bazénová chemie pro úpravu bazénové vody bez chlóru, která spolehlivě udrží vodu křišťálově čistou bez mikroorganismů a řas.


Nejen bezchlórová bazénová chemie, ale také bezchlórová chemie pro vířivé vany dezinfikuje vodu, likviduje řasy, dodává vodě nezbytný kyslík a odstraňuje nežádoucí pěnu. A nezapomeňte na pravidelné doplňování bazénové chemie. Během pár minut (cca min) získáte. Automatické a poloautomatické zařízení na chlorovou úpravu bazénové vody. Bezchlorová úprava bazénové vody elektrolízou iontů mědi, stříbra a zinku.


Hodnota tvrdosti bazénové vody by neměla být vyšší než 18ºN. V případě, že je tato hodnota překročena, použijte k její úpravě přípravek Azuro Ca. Tvrdost vody doporučujeme v průběhu sezony kontrolovat, zejména při doplnění většího množství vody do bazénu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky