pátek 27. května 2016

Zahradní lavička kovová

Zahradni in Karlsbad reservieren. Schnell und sicher online buchen. Relaxujte v kráse přírody s naší lavičkou v antik stylu. L avička je vyrobena z robustní oceli a je proto ideální pro venkovní použití.


Kovová lavice EXCELSIOR DUBL.

Tato varianta má prodloužené nohy určené k zabetonování nebo je můžeme dodat i ve verzi pro ukotvení šrouby. To zajišťuje maximální ochranu lavičky proti odcizení a současně je výhodou při umisťování mobiliáře ve svažitém terénu. Materiál a jeho povrchová úprava je vybírán vždy tak, aby byla zachována kvalita zahradních laviček a jejich dlouhá životnost. I nevhodně zvolený šroubek může lehce zareznout a tak zkazit celkový dojem zahradních laviček, včetně snížení životnosti dřevěných latí laviček a nosné konstrukce u laviček. Naše lavičky jsou vhodné i na zahradu jako zahradní lavičky.


Kromě venkovních parkových laviček přitom můžete investovat také do parkových stolů. Krásná kovová zahradní lavička Hawaj Rose pro osoby má konstrukci z kovových profilů a nosnost 1kg. Parková lavička či stůl z prvotřídního materiálu – to je Váš spolehlivý nákup.

Díky svému atraktivnímu provedení je dokonalým doplňkem do každé zahrady. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt!


Einfach, schnell und sicher buchen! Lavice se vyznačují také výbornou stabilitou, pevností všech spojů a pečlivým zpracováním a jsou odolné vůči počasí i útokům vandalů. Vybírejte z 1produktů v kategorii zahradní lavice.


Lavička je vyrobená z liateho hliníka a je preto ideálny pre vonkajšie. Máte-li k dispozici to správné vybavení, můžete odpočívat třeba celý den, a to úplně bez výčitek. Nemůžete vyplnit toto pole. Konstrukce lavičky je vyrobena z oceli, která je upravena práškovou barvou nebo zinkem.


Má patky pro přišroubování do země. Lavička má certifikát FSC, který zákazníkům zaručuje, že dřevo, z něhož je výrobek zhotoven je kvalitní a zdravé. U typické kovové zahradní lavičky myslíme na ornamenty, na její hravý a zasněný vzhled.


Nádherně se hodí ke stylu Shabby Chic. Zvlášť když je lavička vystavena povětrnostním vlivům, dostane vzhle který vypadá trochu ošuntělý, a tím právě získává neobvyklý šarm.

S květinami v různých pastelových barvách na takové zahradní lavičce ladí hravé ornamenty. Fošny jsou smrkové 150x5xcm. Barva fošen na přání - viz vzorník níže. Udělej svou zahradu výjimečnou!


Specifikace: kovová lavička. Především zve k hodinám relaxu na terase, na balkoně či zahradě. Detailní popis produktu Venkovní kovová lavička Simple. KOVOVÁ Lavička od českého výrobce - prodloužení pro zabetonování.


KOLÍN Vysoce odolná, masivní lavička s nadčasovým designem. Je ideální i jako městský mobiliář pro posezení v parku. Provedení: Lavička obsahuje patky pro přišroubování a prodloužení pro zabetonování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky