pondělí 30. května 2016

Intex nafukovací lehátko

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Kostenloser Versand verfügbar. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.


Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Bis zu - Sale und 0€ Versand! Na originální lehátko Intex Ananas se pohodlně vejdou dva dospělí. Nafukovací lehátko v designu kiwi.


Parametry: - Materiál: vinyl - Rozměr: 1x 71. Skladem ks zítra u vás. Plavidlo vhodné pro starší děti nebo pro dospělé. Ideální na piknik, na pláž, kemping nebo na dovolenou.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Intex Mesh Mat je lehátko , které kombinuje nafukovací obvodovou část s vnitřní. Klasické PVC nafukovací lehátka zkrátka vládnou vodním světem! Pro letní radovánky můžete zakoupit lehátko dětem k dovádění v bazénech či moři, ale.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Kaufe Intex Quick Fill Akku Luftpumpe im Preisvergleich bei idealo.


Sicher durch den Winter. Jetzt Outdoor-Bekleidung und -Ausrüstung von Intex zum Best-Preis kaufen. McTREK - Über Jahre Erfahrung in Outdoor. Designové nafukovací lehátko s originálním motivem. Dopřejte si relax letních dnů a pořiďte si stylové lehátko.


Díky této matraci se stanete nepřehlédnutelnými. Nápoj lze umístit do připraveného otvoru v lehátku. Komfortní nafukovací lehátko na vodu od výrobce Intex. Motiv oblíbeného párku v rohlíku, který pobaví vás i vaše přátele. Tvarovaný podhlavec pro extra komfort.


Držadla pro větší komfort. Lehátko má dvě vzduchové komory a dva držáky na pití. Díky průzoru pod hladinu uvidíte nejen, co se děje kolem vás, ale také všechno, co se děje ve vodě, což se vám bude hodit zejména u moře. Kč v pondělí u Vás e-sportshop. Luxusní stříbrná matrace o velikosti 188×71cm je vyrobena z masivního vinylu.


Matrace má dvě vzduchové komory. Potisk lehátka je inspirovaný melounovým nanukem, který patří k letnímu osvěžení. Jednou z dalších výhod je kvalitní vinyl o tloušťce mm.


Hračky do vody) Hodnotenie produktu:. Obsahuje dve pevné držadlá a dve vzduchové komory. Skvelá leňoška na vodné radovánky ale aj pre relaxáciu v bazéne v horúcich letných dňoch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky