pondělí 30. května 2016

Restaurační slunečníky

Prodáváme slunečníky pro restaurace, kavárny a cukrárny, včetně reklamních slunečníků s potiskem. Do našeho sortimentu jsme vybrali jen slunečníky, které mají pevnou konstrukci a jednoduché ovládání pro dlouhou životnost. Slunečníky, deštníky na terasu, slunečníky na venkovní posezení.


Pouze pro gastro provozy a veřejný sektor! Našim klientům nabízíme profesionální restaurační deštníky speciálně určené pro terasy u hotelů, restaurací a pro další stravovací zařízení. Nabízíme vám vybrané slunečníky vysoké kvality, avšak dbáme přitom na to, abyste měli úsměv na rtech z férové ceny.

Nejen že Vám poskytne ochranu před slunečním žárem, ale také vhodně doplní celý koncept terasy o další prvek. Nabízíme i slunečníky s barovými stolky, které jsou ideální na gastronomické akce. Všechny jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, aby byla jejich životnost opravdu dlouhá. Segment slunečníků představuje široký záběr produktů od malých plážových slunečníků až po velké slunečníky pro gastronomii, což nám umožňuje. Varianta s potiskem má dodací lhůtu 4-týdnů.


Kruhové slunečníky se zaoblenými stínidly příjemně doplní zakulacené a menší prostory. Obdélníkové slunečníky jsou jako stvořené k zahradním posezením. Slouží také jako restaurační slunečníky.

Nejenom na dovolené u moře, ale i na Vaší zahradě se stane zahradní slunečník nezbytným pomocníkem. Ten představuje snadné řešení, jak zabránit problémům spojeným s nadměrným pobytem na slunci. Tento web využívá k analýzám a provozu tzv. Z restaurační zahrádky zmizely dva slunečníky. KLADENSKO – Při krádeži poškodil zámky a zmocnil se slunečníků.


Na linku 1byla v odpoledních hodinách dne 3. V nabídce společnosti KETTLER naleznete slunečníky různých tvarů, velikostí i barev. Sestavy Křesla, židle Lavičky Stoličky Lehátka Houpačky. Jednoduchá obsluha jednou rukou bez lanka a bez kličky. Stínící plachty a slunečníky v roce. Společnost je zapsána v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Českých Bud.


Dřevěné kladkové slunečníky JADRAN. Hledáte-li elegantní a přitom masivní dřevěný slunečník do zahrady nebo restaurační zahrádky je slunečník. Je z ní pěkný výhled na Hnačovský rybník. Na jídelním lístku najdete široký sortiment teplých a studených jídel, běžnou českou kuchyni, ale také místní speciality. Prvotně můžete stoly a židle vybírat dle umístění - do interiérů se pořizuje bytelný a stabilní nábytek dle vkusu restaurace, avšak do exteriéru (různé zahrádky u restaurací, terasy, ap.) se pořizuje především zahradní nábytek , který není náchylný na vlivy počasí - na slunce, déšť, vítr, a další.


Restaurace v osadě má výhodnou.

I restaurační předzahrádky mohou mít styl - pomůžeme Vám navrhnout funkční řešení od podlahy, až po jejich zakrytí. Podstavce pro slunečníky. Ostatní zahradní doplňky.


Kempingové stoly a židle. Zobrazit další kategorie. Hlavní obsah stránky Filtry a řazení. Jde v podstatě o dočasnou stavbu na cizím pozemku.


Zcela odlišným typem zařízení je zahradní restaurace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky