pondělí 23. května 2016

Pletivo plastové

Klasické čtyřhranné pletivo na váš plot. Nejprodávanější plotové poplastované pletivo je vhodné jak pro rodinné domy a zahrady, tak i pro firemní objekty. NOVINKA : Nyní u nás můžete nakoupit i plastové zatravňovací dlaždice. Nabízíme druhy podle předpokládaného zatížení jak pro osobní, tak i lehké.


Ploty, pletivo , oplotenia a plotové systémy, brány, bránky nájdete v našej ponuke. Navyše len u nás poštovné zdarma pre vybrané kraje!

Pletivo na plot, ploty, oplocení. Produkty DAMIWPC jsou kvalitní český výrobek. Náhradní šroub TEX x - vhodný pro plastové úchytky panelů na sloupky 60x60mm.


U většiny komponentů jsou sice spojovací prvky součástí, přesto lze samostatně šroub a matku zde zakoupit. Krytky matic plastové PVC,. Nejčastěji se na oplocení rodinného domu, zahrady či firemního areálu využívá pletivo klasické čtyřhranné nebo svařované.


Krom pletiva je v poslední době hojně využíváno také svařovaných plotových. Plotové pletivo si môžete vybrať plastové alebo kovové, v zelenej, hnedej či čiernej alebo bielej farbe.

V ponuke nájdete pletivo na plot, balkón, ale aj na uzavretie klietok či slepačích výbehov, prípadne na zakrytie záhradných jazierok ako ochrana pred jesenným lístím. Môžu sa tiež používať na ohraničenie a ochranu kvetinových záhonov. Plastové pletivá sú určené na umiestnenie na záhradné ploty,brány alebo k zábradliam. Plastové plotovky jsou nenasákavé, nehnijí, nepraskají a není třeba je nijak udržovat.


Mají neobyčejně dlouhou životnost. Navíc jsou vyráběny z běžných plastových odpadů z domácností (kelímky od jogurtů, láhve od šampónů, igelitové sáčky atp.). Jejich použití tak přisívá k využívání druhotných surovin. Dodáme Vám kompletní nové oplocení. PLOTY - PLETIVO - jsme firma, která se zabývá internetovým prodejem plotů a kompletního oplocení.


Poplastované pletivo objednejte v eshopu přímo od českého výrobce DOPS s. Nízké 40cm vysoké dekorační pletivo zakončené na vrchní straně obloučky pro vymezení, ohrazení a naznačení rohů např. Kromě nejoblíbenějšího čtyřhranného pletiva nechybí v našem sortimentu svařované pletivo s různou velikostí ok a svařované plotové panely, vhodné pro oplocení chat, sportovních či průmyslových areálů a parků. Celoplastové pletivo je vyrobené z plastu (polyetylénu) a slúži k rôznemu využitie na záhrade, alebo v lesníctve. PEREN komplet - poplastované pletivo hnědé 2. Cena již včetně horního a spodního zapleteného napínacího drátu. K našemu potěšení se znovu začínají vracet pevnější druhy plotů, jako je právě poplastované pletivo Medium v zelené barvě.


Naša spoločnosť sa zaoberá aj výstavbou a realizáciou plotov, dlažieb, obkladov a montážou kovových plotových výplní, brán a braniek.

Oká sú v rozmeroch 100xmm a priemer drôtu 2mm. DOPS Bohemia - eshop a prodejna v Praze 5. Gabiony, pletivo , dřevěné plotovky, sloupky, brány a další sortiment pro váš plot. Uvedená cena sa vzťahuje na jeden návin s rozm. Dá se snadno stříhat na požadovanou velikost. Požadavek dnešní doby – minimální údržba a dlouhá životnost – splnují materiály, které Vám nabízíme jak k prodeji, kdy si realizaci můžete vytvořit svépomocí, tak i jako zakázku na klíč, kdy Vaše vlastní představy.


Kvalitní české poplastované pletivo je stále nejpoužívanějším a nejuniverzálnějším typem oplocení pozemků, tj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky