čtvrtek 19. května 2016

Parní vyvíječ

Po kompletním proškolení společnosti Saunaproject u vyvíječů páry do parní sauny a generátorů páry řady Harvia HGX a HGS nabízíme kompletní pozáruční servis. Parní vyvíječ generuje páru, která vytavuje vosk z díla. Dílo ponechte v rámcích jako např.


Odpadne vám práce s vyřezáváním souší. CERTUSS parní vyvíječe Výkonná zařízení s nejvyššími nároky na kvalitu CERTUSS, německý výrobce parních vyvíječů s dlouholetou tradicí a největší dodavatel na evropském trhu, představuje kompletní výkonovou řadu parních vyvíječů ve výrobních řadách Junior a Universal.

Kvalitní průmyslový parní vyvíječ k okamžitému dodání. Druhý vyvíječ o stejném výkonu je taktéž s plnou zárukou. Odpadá vám tak práce s vyřezáváním souší.


Vyvíječ páry k vařáku vosku - 2Kw. Příkon parního vyvíječe je kW. Kostenloser Versand verfügbar. Riesenauswahl an Markenqualität.

Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach. Nezbytné je pouze napojení na odkouření a média (plyn, el., vodu a parní rozvody), což netrvá déle jak několik hodin. Následuje uvedení do provozu školeným, servisním pracovníkem a seřízení stroje dle požadavků uživatele. Tlakové zařízení je svařované pomocí svařovacích robotů Všechny materiály, komponenty , armatury , napájecí čerpadla jsou vyráběny v Evropě v certifikované kvalitě. Vosk můžete vytavovat jak z rámkových souší tak z voští stejně jako například ve slunečním tavidle.


Body partnerského programu. Můžete snížit cenu tohoto výrobku o na: 17USD bez DP. Instalace parního vyvíječe je velmi jednoduchá, proto si můžete parní místnost zřídit zcela sami.


Automatický vyvíječ páry pro dvě pracoviště - automatické dočerpávání. Produkt obsahuje látky klasifikované jako nebezpečné vesmyslu nařízení (ES) č.

Podrobné informace viz sekce Ke. Digitální ovládání umožňuje nastavení teploty parní místnosti a nastavené doby, po kterou parní vyvíječ pracuje. Vařák na vosk elektrický - varná nádoba z plastu - parní vyvíječ 2Kw. Vysokotlaký parní generátor.


Dva výrobní programy pro generování nebo 64. Elektrický vyvíječ páry BM 25. Jedná se o malý parní zdroj využívaný zejména v malých průmyslových podnicích, vinařských provozech, laboratořích apod. Proces vyvíjení kouře probíhá automaticky a je řízen mikroprocesorovou jednotkou. Není zde žádný akumulační tlakový prostor.


Výrobce, dodavatel, uvádí, že je to vyvíječ páry a ne parní kotel. Kotel má vždy jakýsi akumulační prostor pro vyrobenou páru, zde výrobce, dodavatel uvádí, že je to parní kotel. Patří ke špičkovému saunovému vybavení pro.


Pařák je určen k snadnému a rychlému vytavení vosku z rámků nebo z již vyřezaných souší souší použitím horké vodní páry, kterou vytváří jeden parní vyvíječ , který je součástí vařiče. Parní nerezové tavidlo na vosk se skládá z nerezové nádoby a síta na rámky nebo souše a jednoho vyvýječe páry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky