pátek 27. května 2016

Guarana prášek

Entdecken Sie jetzt den natürlichen Weg zu Ihrem täglichen Wohlbefinden! Produkten rund ums Wohlfühlen! So bleiben Sie auf dem Laufenden! Marken: Sinfo, Fat2Fit Nutrition, Mach dich wach! Riesenauswahl an Markenqualität.


Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!

Für alle, die länger durchhalten wollen. Náš dodavatel guarany si zakládá na špičkové kvalitě produktu a proto vybírá jen tu nejkvalitnější guaranu z celé Brazílie a zpravovává ji tím nejšetrnějším způsobem. Je známá pro své povzbuzující účinky. Vy ji můžete otestovat taky. Zároveň ale sladká a bylinková.


Amazonští indiáni si z guaranového prášku vyráběli čaj pro povzbuzení nebo semena vysušila a rozdrtila na. Uplatnění najde při dlouhodobé namáhavé práci, sportu, tréninku, studiu, celodenní práci na počítači, při řízení, migrénách, kocovině nebo špatné náladě. Obsahuje guaranin, stimulační látku podobnou kofeinu a kofein.

Guarana v prášku je velmi oblíbenenou formou. Je nazvána po Indiánech z kmene Guaraní, kteří ji po staletí používali jako elixír dlouhého života. Také blahodárně působí proti psychické únavě. Vše hlavně díky obsažené látce. Hledáte super potraviny?


Svět plodů je místo pro Vás. Superfoods se jen hemží a nejen, že si u nás dobře vyberete, ale dozvíte se i spoustu zajímavých. Svůj původ má v Jižní Americe, konkrétně v Brazílii a Venezuele. Bojuje proti stárnutí a má pozitivní vliv na pleť. Zlepšuje nejen fyzickou ale i psychickou kondici.


Je nenávyková a velice šetrná. Navíc pomůže od úzkostí a pročistí krev. Dlouhé hodiny strávených u počítače a práce stále není hotová, štosy papírů poházených po stole, termín odevzdání práce, zkoušky, maturity. Tato guarana je velmi jemná, v jogurtu či tekutině na jazyku nedrhne, rozmíchá se. Znovu uzavíratelný obal.


Posila pro srdce Srdce je tím nejdůležitějším orgánem vůbec. Ostatní orgány by bez něho nemohli vůbec fungovat a stejně tak ani my.

Prášek přirozeně obsahuje kofein a. Jen opatrně s tabletami,které obsahují pojiva, barviva, dochucovací látky, sladidla a případně konzervanty. Já si kupuji výhradně čistý guaranový prášek , který obsahuje jen guaranu bez jakýchkoliv příměsí. Je to baleno v takových sáčcích. Paulinie nápojná je dřevnatá liána s malými červenými plody podobnými po dozrání zlověstným očím, původně používaná a uctívaná kmeny v povodí.


Pokud potřebujete povzbudit a dodat energii, guarana je tím pravým pomocníkem. Podporuje imunitní systém. Jak guaranový prášek, tak tablety podporují mozkovou činnost a celkovou vitalitu člověka. Díky svým vlastnostem se dá guarana využít i proti kocovině a při migréně. Každodenní konzumace guarany může vést k zredukování metabolických onemocnění.


Díky užívání guarany můžete snížit nadměrně vysoký krevní tlak, obezitu a metabolický syndrom. CO VYRÁBÍ PŘÍRODA JE DOBRÉ SAMO O SOBĚ. Věříme, že přírodní forma nemá žádná slabá místa.


Příroda vše namíchala ve složení a poměrech látek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky