pátek 20. května 2016

Koupaliště kolín

Bohaté možnosti sportovního vyžití, zábavy, relaxace a služeb, zkrátka pro každého něco - to je Vodní svět Kolín. Provozní doba letní plovárny. Z technických důvodů nejde VLNOBITÍ! Během letních prázdnin nebude ve úterý a čtvrtek zdravotní.


Review Udržovaný prostor toalety čisté dostatek.

This video is unavailable. Sportovní areál a koupaliště v Kolinci - celoroční využití. Dětské brouzdaliště, malý a velký bazén, lezecká stěna, dětské hřiště, hřiště na. Jezero Poděbrady je přírodní koupaliště , které nabízí spoustu aktivit.


Kromě atrakcí, jako jsou skluzavky, si můžete půjčit lodičky a šlapadla. Místo pro sportovní vyžití, odpočinek a zábavu je Vodní svět Kolín. Areál pro vodní radovánky nabízí jak krytý aquapark, tak i letní koupaliště.

Interaktivní přehled koupališt a bazénů v České republice. Fotogalerie letní plovárny. Přírodní koupaliště Vyžlovka 41x Přírodní koupaliště s udržovanou pláží a veškerým vybavením (sociální zařízení, sprcha, kabinky, restaurace). Voda v bazénu bývá za chladnějšího počasí přihřívána.


Dále je k dispozici teplá venkovní vířivka. Je tu možnost zapůjčení lehátek a slunečníků. Možnosti ubytování v okolí koupaliště v Kolíně naleznete níže. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Naše koupaliště se nachází u obce Horní Bukovina, která leží ve Středočeském kraji, severozápadně od Mnichova Hradistě. V areálu jsou restaurační zařízení. Součástí je i oddělená nudistická pláž. Leží v klidné lesnaté krajině údolí potoka Zábrdky na pokraji Českého ráje.


Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu. Ověřené informace o firmách z oboru Přírodní koupaliště v okrese Kolín a okolí. Koupání, koupaliště, aquaparky, rybníky, vodní nádrže a další možnosti, kde se můžete v České republice vykoupat.

Koupaliště a koupání vybírejte podle regionu a oblasti ve které se chcete osvěžit. Původní plavecký stadion byl přestavěn do podoby moderního sportovně-rekreačního zařízení a slouží všem zájemcům různého věku po celý rok. Koupaliště ve městě nabízí tobogán, skluzavky, vodní clonu, masážní lůžka, vodní trysky a opalovací terasu. Koupaliště je vhodné na strávení odpočinkového dne s rodinou nebo přáteli.


Bazén, který zde najdete, vás svým tvarem určitě zaujme. Klasický obdélníkový tvar zde vyměnili za obrys velryby. Bazén je unikátní i svou proměnlivou hloubko, čímž je vhodný pro všechny věkové kategorie. Hloubka bazénu je od do metrů. Pohodlí vám na koupališti zajistí převlékárny i úschovna kol.


Pokud vás radovánky ve vodě přestanou bavit je zde hřiště na minigolf. Pokud byste se vydali autem k Jevanům, můžete zavítat na přírodní koupaliště Vyžlovka. Nevýhodou je podle uživatele Čĭrnŭ Bogŭ, že tu není parkoviště.


Jedná se o menší koupaliště , které vyhledává hodně lidí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky