pondělí 30. května 2016

Květiny zahradnictví

Vyznačuje se nádhernými, velkými a lesklými květy na přelomu jara a léta. Borůvka velkoplodá - Darrow Velké, pevné plody, odolné vůči praskání, světlemodré barvy s intenzivním voskovým nádechem. Chuť plodů je velmi dobrá.


U nás najdete vše, co můžete při pěstitelské a zahradnické činnosti potřebovat – hnojiva , postřiky, substráty , nářadí a další zahrádkářské potřeby. Pěstujeme květiny a zeleninu v nejvyšší kvalitě, přijďte se přesvědčit. Hradci Králové - Kuklenách. V úseku řezaných květin pro vás rádi vytvoří květiny dárkové, netradiční, svatební, ale i smuteční vazby, dekorace vín, dušičkové vazby ad.


Květiny Šíblová - zahradnictví a eshop. Nabízíme skalničky a trvalky, letničky, okrasné rostliny, keře, denivky a kosatce. Kytice míchaných gerber. Již více jak let se specializujeme zejména na pěstování balkónových květin, pelargónií, letniček, trvalek a širokého sortimentu zeleniny. Objednejte si u nás DÁRKOVÝ POUKAZ, který je možné uplatnit v našem zahradnictví, prodejně i e-shopu.


Obdarovaný tak bude mít možnost vybrat si květiny, trvalky, skalničky, bylinky, dle vlastního vkusu, potřeb i chuti. Zahradnické centrum je součástí profesionální sdružení. Praha – Vinoř, otevřeno denně – hodin. Vytrvalé květiny pěstujeme tradičními postupy. Vyberte si přímo ze školky.


Zajišťujeme rozvoz květin. Prodej v našem zahradnictví je nepřerušen! Balkonové květiny a letničky!


Využijte služeb ZAHRADNICTVÍ s. Vše pro vaši zahradu, zahrádku, balkon, skalku či jen okno. Neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám poradíme. V zahradnictví naleznete vše potřebné pro úspěšné pěstování rostlin. Substráty, rašeliny, osivo, květináče, hnojiva i přípravky na ochranu rostlin.


Navíc vám připravíme svatební kytice, gratulační, smuteční i suchou vazbu. Kontaktujte nás, nebo rovnou navštivte zahradnictví Havlina v Ostravě Michálkovicích. Každý ví, že toto datum bylo prohlášeno za státní svátek a je tedy. Eshop trvalek i prodej okrasných rostlin v zahradnictví. Pěstujeme a prodáváme kvetoucí druhy trvalek, trvalky okrasné listem, plodem nebo habitem, okrasné trávy, zahradní kapradiny, bylinky, zelené koření, léčivky do záhonů, truhlíků a zahrad.


Maloobchod i velkoobchod trvalek. Kromě zahradnictví v Bratronicích, kde sídlí naše společnost Vám nabízíme zahradnictví v Řepově a Dobrovicích. Zabýváme se maloobchodním i velkoobchodním prodejem Jsme rodinná firma s dlouholetou tradicí a širokou klientelou spokojených zákazníků.


Pivoňka Ibišek růže Bonsaje Zahradní bonsaje Pokojové Trávy Cypřišky (Chamaecyparis). Specializuji se na luční květiny z čerstvě natrhaného kvítí z luk a polí nebo naší květinové farmy. Jednoduše si objednejte řezané květiny telefonicky! Nově můžete využít našeho květinového předplatného a nechat si květiny zasílat až domů nebo se zastavte na naší prodejně a předem si domluvte vyzvednutí. Novinky z našeho zahradnictví.


V našem zahradnictví vám nabízíme okrasné dřeviny – listnaté dřeviny, jehličnany. Kočičí tráva- Cyperus zumula Zvláštní druh papyrusu,kterému neodolá žádná kočka,ale tento druh milují i psi, papoušci,hlodavci, želvy a další terarijní živočichové. Zasíláme rostliny poštou nebo si u nás můžete rostliny vybrat napřímo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky