úterý 31. května 2016

Rekultivace zahrady

Partnerem sekce je Vladeko - zahradní pergoly do každé zahrady. Na začátku letošního roku jsme opět zahájili práce na obnově zahrady u vily v Lichocevsi tak, abychom jí vrátili původní krásu a charakter. Rozhodli jste se pro rekultivace staré přerostlé zahrady ? Pak vás čeká spousta práce a. Trápím se s rekultivací několik let neobdělávané velké předzahrádky u selského stavení. Všude kopřivy, ostřice a bršlice, semenáčky ovocných.


Jsme odborníky na zakládání zahrad – vytvoříme pro vás návrh zahrady a zajistíme jeho realizaci. Provádíme také rekonstrukce starých zahrad. Součástí našich služeb je i údržba o zeleně – péče o stromy, nová výsadba či odstraňování pařezů.


Na kultivovaný pozemek bylo nutné dopravit velké množství zeminy. Zemina byla doplňována postupně v několika vrstvách, přičemž každá vrstva byla zhutněna vibrační deskou. Nakonec byl proveden výsev travního osiva.


Při vytváření krásné zahrady plné života je potřeba pečlivě kombinovat přání zákazníka a základní pravidla pro utváření zahrad. Při správném skloubení těchto aspektů dochází k propojení živé přírody a obytné zóny, což vytváří harmonické prostředí pro odpočinek a relaxaci. Získejte výjimečnou zahradu podle svých představ. Zajistíme kompletní rekultivaci Vaší zahrady či vnitrobloku. Co vše v rámci rekultivace provádíme: Kompletně pokácíme stromy a náletové dřeviny, odstraníme jejich kořenový systém, zbavíme plevelu Vaše záhony a stromová místa, dále také poskytujeme štěpkování (štěpkování se provádí strojově speciálními rotačními drtiči).


Realizace zahrady u rodinného domu v Kladně. Po rekultivaci půdní skrývky byly založeny záhony, kamenné chodníčky, vysazeny Túje a okrasné rostliny. Nejste přihlášen(a) články. Rekultivace pozemků, zakládání trávníků.


Interiérová zeleň Co obnáší zahrada na klíč? Vše probíhá pod dohledem zahradního arch. Co vlastně rekultivace znamená?


Jedná se o uvedení zasaženého území do stavu, ve kterém může fungovat soběstačný ekosystém, a také úprava samotného terénu. Nechce se vám do rekultivace ? Pozvěte si odborníky, kteří se o vše postarají za vás, navíc se slevou! I nerovnost terénu může dokonalost vaší zahrady ohrozit. Služba rekultivace neudržovaných pozemků zahrnuje dle dohody se zákazníkem komplexní řešení. Nabízíme kácení stromů, likvidaci a údržbu křovin, sekání neudržovaného trávníku, rekultivaci a údržbu trávníku atd.


Naše firma má dlouholeté zkušenosti s rekultivací neudržovaných pozemků. Zahradní stavby a zimní zahrady : Jestli se vám naše myšlenka i líbí prosím… Zahradní stavby a zimní zahrady : Ahojte Máme s kamarády super věc! Poskytujeme ucelený zahradnický servis , který pokrývá většinu poptávky po zahradnických službách a pracech.


V rámci rekultivace provádíme Kompletní kácení stromů a náletových dřevin, odstranění kořenových systémů stromů a náletových dřevin, odplevelení záhonů a stromových míst, štěpkování. Výsadba okrasných dřevin – Praha 4. Stavba bazénu, terénní úpravy. Splníme Vaše nejtajnější zahradní představy! Já jsem takhle velmi levně získala pronájem zahrady , že si tam dám slepice:D No, zahrady.


S džunglí bojuju už od minulého jara, teda, bez jakékoliv mechanizace, v jednom člověku a ve volném času. Teď jsem ve stadiu všude hromady větví. Zabýváme se komplexní péčí o zahrady a zeleň, čištěním a údržbou pozemků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky