pátek 20. května 2016

Prodam zahradni domek

Zahradni in Karlsbad reservieren. Schnell und sicher online buchen. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším.


Prodam zahradni chatku - drevostavbu s projektem (vcetne elektroinstalace). V cene nova kuchynska linka, jeste zabalena. Je zde take oddeleny prostor pripraveny pro wc a sprchovy kout. Chatka je na pozemku postavena let a nikdy nebyla obyvana. Kupujici si sam zaridi demontaz a odvoz na vlastni naklady.


Pri rychlem jednani sleva. Povrchovou úprava na zahradní domek je nutné opakovat. Střecha a části podlahové konstrukce jsou žárově pozinkovany, stěny a zbytek konstrukce prošly elektrolytickým zinkováním. Pro více info a cenu volejte na uvedené číslo nebo mě kontaktujte mailem.


Tento zahradní domek je komplet s podlahou, dveřmi, okny a kováním. Výborně poslouží jako úschovna nářadí, truhlíků, sekačky a dalšího. Vybírejte z 1inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Za příplatek je možno dodat domek s asfaltovým šindelem v požadované barvě a tvaru. Opět Vám rádi pro Váš vybraný model domku zašleme kalkulaci ceny na asfaltový šindel. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt!


Einfach, schnell und sicher buchen! Nový domek D - ZDE Hlavní činností naší firmy je výroba a prodej výrobků ze dřeva, zejména altánů a domků na nářadí. Střecha zaklopena OSB deskou dále šindel a klempířské prvky. Můžeme navrhnout, nacenit a vyrobit zahradní domek dle Vašich požadavků.


Bližší info e-mailem či telefonicky. Moderní zahradní domek na nářadí Ueli s rovnou střechou s minimálním sklonem. V nabídce plechové zahradní domky Biohort Avantagarde , Europa , Highline , skříně na nářadí a úložné boxy. Možnost odvést na jeřábu nebo ho rozmontovat.


Prodám v dobrém stavu zahradní domek viz. V domku je taky zavedena elektřina. Je celý vyroben z palubových desek o tloušťce 16mm, podlahu tvoří. Domek je včetně podlahy a střechy, na které je asfaltová krytina.


Domek je podsklepený, v přízemí jedna velká místnost, v patře možnost spaní. K domku připojena kůlna na nářadí a místnost pro chemické WC. Zahrádka slunná, záhony a mladé ovocné stromy, domek je krajní, jedni sousedé. Zastávka bus MHD přímo u kolonie. Parkování za uzamčenými vraty.


Více po telefonu nebo e-mailem. Nábytek není součástí nabídky. Na přání zákazníka můžeme též některé typy dřevostaveb dodat v atypickém provedení - přesně na míru. Dobry den, prodam zahradni domek Falun.


Fungl Novej jeste zabalenej ve folii. Domek by měl přirozeně zapadat do rázu krajiny. Neměl by působit jako pěst na oko. Pokud máte malou zahrádku, dejte přednost spíš menšímu domku, který můžete rozšířit o dřevěnou nebo plechovou kůlnu v rohu zahrady.


U malých zahrádek můžete sáhnout po domku bez zastřešené terasy, kterou nahradíte plastovým stanem nebo venkovním deštníkem. Obojí lze jednoduše schovat, když budete chtít co nejvíc zahrady odkrýt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky