pondělí 30. května 2016

Zahradní traktůrek prodám

Das erfolgreiche Internetportal preis. Preisvergleich App zum Download! Schnell und sicher online buchen. Inzerát byl odebran z oblíbených. Velmi spolehlivý motor chytá na cvrknuti.

Dobrý den, prodám elektrickou tříkolku, která je vhodná na větší farmy, zahrady. Díky korbě můžete převážet písek, seno, dřevo či cokoliv jiného. Doporučuji přikoupit redukci rychlosti a terénní kola, které zajistí větší výkonnost do kopců (menší rychlost, ale větší síla. Jako u traktoru želva-zajíc). Důvod prodeje: potřebuji.


Před roky byl měněn motor a přední kola , má elektrický startér akorát že je zapojený napřímo (jak se napojí baterie tak startuje) ve startéru je nové ozubené kolečko. Podívejte se prosím na naši celou inzerci traktorů. Kostra a kola po renovaci, chybí pouze výdřeva korby.


Zahradni in Karlsbad reservieren.

To je najednou tady a pak už zbývá jen sekat a sekat. ISTIČ TRÁVNÍKU pro zahrad. STS-422LX pro zahradní traktory (včetně koše). Motor Briggs Stratton 20HP 2-válec. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů ZAHRADNÍ TRAKTOR.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Nabízím zahradní traktůrekYARD KING,záběr sečení76cm,motorBriggsStraton 11HP. Tráva je sbírána do zásobníků, nejsou nafoceny.


Pomohu zajistit dopravu. Koukněte na mou inzerci. Plně pojízdný a pravidelně servizovaný. Užívaný jen pro domácí sekání. Závady: Nesvítí světlo,nebo ho neumím zapnout.


Bez záruky,takže od koruny. Totožný jako AGS Starjet. Traktůrek má velmi masivní konstrukci.

LS 10T motor 5kw průměr polen 30cm hmotnost 135kg š4. Sestava je vhodná pro 8-lidí. Pouze potřebuje nový nátěr. Použité anebo předváděcí zahradní traktory , malotraktory a příslušenství se slevou. V případě nedostupnosti tel uvedeného u inzeratu.


Exner Zdravím, zajímal by mě vozík za traktůrek a jaký typ traktůrku by jste doporučili, aby byla možnost připojení sněhové radlice. Prodáme zahradní traktor Honda. Plně funkční, pojízdný, pouze popřípadě vyměnit baterii. Sekačka Husqvarna royal 435. Přívěs nemá elektroinstalaci, ani RZ, nemůže na veřejnou komunikaci.


Prstová sekačka,brzděný vozík,obracecí pluh,smyk. Pro TYTO weby je offroadforum. Je určen k sekání trávy na plochách o výměře cca 20.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky