středa 25. května 2016

Květináč velký

Keramický květináč , který vypadá jako betonový. Je vhodný k přímému zasazení květin a rostlin, ale stejně. Květináč je vhodný do interiéru a exteriéru. Balení obsahuje samozavlažovací systém Lechuza, v kterém je ukazatel hladiny vody.


Dále druhé dno jako nádrž vody a jeden výpustný ventil pro odtok přebytečné dešťové vody.

Díky tomuto systému již není možné utopení květiny i při intenzivním dešti. Součástí balení jsou pojezdová kolečka. Nehodí se vám do bytu obyčejný velký plastový květináč ? Prohlédněte si nabídku designových květináčů. Elegantní velké hranaté květináče z imitace kamene se hodí i do moderně zařízených interiérů.


Velké květináče jsou vyrobeny z odolného. Cena je včetně podmisky!

Plastové květináče FIRENZE nabízíme jako novi. Pracovní cesta nebo dovolená u moře? Vždycky se po dlouhé cestě při návratu domu děsíte, v jakém stavu najdete svoje květiny, které si celý rok. Sháníte venkovní květináč , který by vynikal nejen svými vlastnostmi, ale i vzhledem?


U nás si jistě vyberete! V naší nabídce jsou venkovní plastové květináče různých tvarů, velikostí i barev. Pro každou zahradu, balkon a terasu máme ten pravý květináč.


Vybírat můžete z klasických, designových i samozavlažovacích květináčů. AKCE sada 99-sada 65-Více zde Truhlík STORK Š28xD84xVčerná. Je vyroben z pevného plastu, takže ho můžete umístit i ven.


Zahradní kameninový obal na květiny velký. Materiál : umělá kamenina. Doprava kuriérom trvá do - hodín od vyskladnenia objednávky.


Vás kontaktuje náš pracovník v najbližší pracovný. Už v zimě je třeba se věnovat.

Jaro na zahradě začíná už v únoru. Vysoce kvalitní a stylové květináče z polyratanu. Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. K dispozici v mnoha barvách.


Stojan je vhodný jako vybavení zahrady, do kanceláře, restaurace či obchodu. Děvčátko se zdviženou zástěrkou okouzlí na zahradě, balkoně, v obývacím pokoji nebo u vchodových dveří. Zástěrka tvoří misku, kterou lze. Velký plastový venkovní květináč s dvojitou stěnou na balkón na rajčata nebo květiny.


Vítám Vás na svých stránkách a přeji vám hodně radosti při vybírání a nákupu ručně vyráběných věcí. Když si koupíte něco z mého e-shopu. Exotický květináč velký.


Konstrukce květináče je kovová, plochy jsou vytvořeny velmi kvalitním ručním výpletem z listů vodního hyacintu. Ke květináči náleží vnitřní vložka vyrobená ze zinku. Půdorys květináče je kruhový. Doporučujeme dokoupit miska Primavera antracit velikost cm.


Tato velikost má pouze madla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky