úterý 24. května 2016

Svahová skluzavka

Kvalitní , laminátová svahová skluzavka v délce m - je určena pro položení do svahu. Součástí dodávky je i dřevěná podesta. Doplňující informace: Není nutné, aby skluzavka ležela celou vahou a délkou přímo na zemině.


Prosím, použijte minimálně znaky! SKLUZAVKA Monkey´s Home Tobogán.

Na objednávku (cca 2-týdny) Detail produktu. Speciální svahové skluzavky. Velká nerezová svahová skluzavka s božnicemi z akátu. Odolná svahová skluzavka s dlouhou životností a certifikací dle.


Baby skluzavka pro naše nejmenší ! Probíhá certifikace Detail. Nerezová skluzavka Trend.

Rovná skluzavka , tvar U, šířka 6mm, PH neomezeně Detail. Tuto skluzavku ocení děti. Skluzavky značky Herold. INDIVIDUÁLNÍ NA ZAKÁZKU - kontaktujte nás. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete. Lesní výstup s přídržným lanem. Vyrobeno v České republice. Mirelon Podlahová podložka modrá. Svahová tvarovka Rundflor šedá.


Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů skluzavka. Zábavná, široká svahová skluzavka z nerezu š. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte. Search for: Filtr vyhledávání. Rychle hledání dle kategorií.


Bestway skluzavka vodní s jednou dráhou.

Napište nám rychlý dotaz Vážení zákazníci, v této části se můžete pomocí formuláře dotázat na cokoliv, co by vás zajímalo. Sekce není online, ale o. My jsme postavili před 2ma roky na zahradě pro děcka ze dřeva konstrukci - skluzavka, houpačka, lezecká stěna, ještě to čase zastřešíme až budou chtít mít domeček na bunkr. Reference a fotogalerie zahradních domků, chat a dětských hřišť. Bočnice skluzavky jsou vyrobené z dubového dřeva.


Nabídková cena zakázky bez DPH. Smluvní ceny jsou konečné a zahrn. Pro psí miláčky jsou připraveny i prvky agility.


Lesopark nabízí také Lesopark nabízí také hudební prvky jako např. Dopřejte i Vy svým dětem radost s klouzání přímo u vás na zahradě a překvapte je krásnou skluzavkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky