čtvrtek 19. května 2016

Odstranovac plevele

Fiskars vytrhávač plevele je skvělý vynález pro odstraňování plevelů, jako jsou pampelišky, ze zahrady. Nástroj se snadno a pohodlně používá - není potřeba kopání a ohýbání. Kärcher odstraňovač plevelu WRE Battery se dokáže plevelu postavit čelem.


Inovativní rotující hlava kartáče efektivně odstraní plevel. Odtraňovač plevele má tři bodce, které zapíchnete kolem rostliny. Snadným pohybem těla odstraňovače plevel obříznete a následně plevel vytáhnete ze země.


Nepřehnojujte půdu dusíkem, ten podporuje růst plevele (svízel, kopřiva, durman, bažanka, blín). Tipy na odstranění plevele z chodníku: Slívat horkou vodu z brambor nebo těstovin do spár. Nabízíme široký sortiment nářadí za skvělé ceny s rychlým doručením. Pouze ověření výrobci na Rucni-naradi.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Dlažby jsou velmi oblíbeným zahradním doplňkem.


O vydlážděnou příjezdovou cestu nebo letní terasu se nemusíte nijak složitě starat. Dlažba je krásná a odolná i po mnoha letech. Zadušení plevele fólií nebo novinami Vyzkoušejte netradiční typ mulče.


Namočte několik vrstev novinového papíru naskládaného na sobě a prostřete na plochu, kde se plevelu nejvíc daří. Pohybem rukojeti na tyči směrem dolů k bodcům lehce odstraníte napíchnutý plevel. Zbavte se plevele chytrým způsobem a bez námahy!


Chodníky, cesty, okapy a další místa nyní odplevelíte bez námahy a ohýbání. Model AS WeedHex je ideálním doplňkem odstraňovače AS WeedHex pro účinné čistění nerovných krytin. Odstraňovač plevele AS-MOTOR AS WeedHex 160. K redukci plevele na zasaženém místě dochází přibližně do tří dnů. Tato technika je rychlá, snadná, a přitom nijak nezatěžuje životní prostředí.


Výkonný odstraňovač plevele určený pro rychlé a efektivní odstranění plevele, mechu, malých rostlin apod. Ergonomicky tvarovaná rukojeť, tepelně odolný plastový kryt, integrovaný stojánek v horkovzdušném nástavci, odnímatelné prodloužení s rukojetí, držák kabelu, dvoustupňový vypínač. Nejširší výběr produktů pro domácnost, zahradu, auta, hotely a profesionály. Ochrana rostlin proti mrazu Připravte se na zimu, nabízíme ochrany proti mrazu. Díky tepelnému paprsku s. Zboží je skladem a připraveno k odeslání.


Elektrický odstraňovač plevele je určen pro ekologické a snadné odstranění plevele bez zbytečné námahy. S teleskopickou rukojetí pro pohodlné použití. Máte rádi hezky upravené chodníčky a cestičky, bez sebemenšího plevele , trávy a mechu? Skvělý způsob jak odstranit plevel, mech a jiné nečistoty ze. Slouží k odstraňování mechu, trávy a plevele ze spár.


Boj s plevelem zná dobře každý, kdo se stará o zahrady, dvory či veřejná prostranství. Ocelový kartáč B-VEDEX byl vyvinut kvůli vyhlášce EU, která zakazuje chemickou likvidaci mechu a plevele na veřejných plochách. Spirálový odstraňovač plevele dokáže odstranit rostlinu s celým kořenem.


Jednoduchý způsob jak vyčistit váš trávník od pampelišek bez použití chemie. Pomůže vám očistit spáry mezi dlaždicemi nebo zámkovou dlažbou. Vlastnosti: S odstraňovačem nečistot a plevele Lumag WKB-3můžete spolehlivě odstranit plevele a jiné nečistoty ze zpevněných ploch, a to bez použitý.


Při převzetí osobním odběrem prosím vyčkejte na zprávu, že je zboží připraveno na pobočce. Při osobním odběru nelze platit kartou. K ceně výrobků, u kterých to Zákon o odpadech č.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky