pondělí 30. května 2016

Brahmi rostlina

Brahmi - Monatspackung bereits ab 1€. Für mentale Leistungsfähigkeit. Geprüfte Premium Qualität. Jetzt beim Testsieger bestellen! Bio Pulver frei von Zusätzen.

Lesen Sie hier alle Fakten zu Wirkung, Nebenwirkungen, Studien und Einnahme. Brahmi, oder auch Bacopa monnieri genannt, ist eine uralte Pflanze, die schon im indischen Ayurveda angewendet wurde. Heute gewinnt sie immer mehr an Popularität als Bestandteil einiger Nootropika. Regeneruje mozkové buňky, zvyšuje mentální bdělost.


Posiluje schopnost chápání a jasného myšlení. U nás lze pěstovat brahmi jako pokojovou rostlinu. Jelikož se jedná již o výše zmíněnou vodní rostlinu, tudíž je potřeba myslet na vydatnou zálivku, vhodné je zalévat až 3x týdně.


Je třeba, aby zemina byla neustále mokrá.

Rostlinu je doporučováno hnojit přírodními hnojivy. V ajurvédské medicíně se používá jako nervové tonikum, lék proti astmatu, epilepsii a duševním chorobám. V tradiční čínské medicíně je používána jako Yang-tonikum při impotenci a revmatismu.


Celkově očišťuje organizmus od. Kvete drobnými bílými - světle modrými kvítky. Není přirozené zvládat vše, ale dá se toho zvládnout hodně, když s tím pomůže Brahmi. A ještě přitom jako rostlina ozdobí domácnost. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!


Rozšířil se také na Floridu, Havaj a do dalších jiných jižních států USA. Na africkém kontinentu ji můžeme spatřit pouze u pobřeží Indického oceánu a Rudého moře. I v západní medicíně se používá především pro podporu duševních funkcí. Působí tak proti senilitě a stárnutí a zmírňuje projevy Alzheimerovy a Parkinsonovy choroby.


Pokud si ji vysadíte teď, můžete ji na jaře dát ven. Přes chladné měsíce však potřebuje výhradně teplé prostředí domova. A dostatek zálivky, čímž se liší od ostatních rostlin.


Je samostatně nebo v čajových směsích doporučována pro své velmi příznivé účinky na lidský organismus na který působí.

Podrobný popis produktu Bacopa monnieri - bakopa drobnolistá, Brahmi. To věděli již staří Indové, kteří na celé spoustě rostlin postavili svou ájurvédskou medicínu. Mimo jiné obsahuje éterické oleje, saponiny a flavonoidy. Nejlépe se jí daří v bažinatých oblastech jižní Indie.


Tato bylina vyvolává pocit klidu a míru, koncentrace, stimuluje nervovou činnost. Bacopa se nejčastěji používá k získání lepší mentální bdělosti, zlepšení vzdělávání a školního výkonu, zlepšuje intelekt, vědomí a psyc. Tím se stimuluje imunitní systém a vzrůstá obranyschopnost. I zde působí jako stimulant, zlepšuje paměť, působí proti nespavosti, ale i proti dalším problémům a onemocněním.


Je nenáročná a je doslova zázrakem. Rostlina , kterou můžete pěstovat jako pokojovku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky