úterý 1. listopadu 2016

Bílé fotopozadí

V tomto videu si ukážeme několik jednoduchých způsobů, jak docílit jasně bílého pozadí. Bohužel jsme přišli o zvukovou stopu, takže bylo nutné video znovu nadabovat. Nabízíme Vám možnost dopravy službo. Papírové role mohou časem navlhnout a prověsit se.


Poté se „vlní“ i samotné pozadí a práce s ním je podstatně obtížnější. Bílé papírové fotopozadí 56xm do fotoateliéru či fotostudia.

Pozadí je navinuté na nosné roli. V nabídce naleznete profesionální papírová fotografická pozadí značek SAVAGE a CI Background. Minimálně odrazivé a barevně stálé.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek. Bílé látkové fotopozadí - bavlna 3xm do fotoateliéru či fotostudia. Verstärken Sie den Fokus von Fotos.


Problem im Handumdrehen lösen.

Korrigieren Sie unscharfe Fotos! Ersetzt teure Fotoapparte. Holen Sie mehr aus Ihren Fotos! SAVAGE WIDETONE špičkové PAPÍROVÉ fotopozadí super kvality, mimořádně oblíbené zejména profesionálními fotografy. Vinylové fotopozadí Pure White - bílé x 13m , Savage Vinylové fotopozadí Savage Pure White (bílé) má ideální matný povrch, který eliminuje odlesky.


Díky trvanlivému materiálu u vinylu nedochází snadno k opotřebení a lze jej velice snadno čistit. Fotopozadí je nedílnou součástí každého ateliéru. Látková pozadí bývají zdobena různými vzory, takže s jejich pomocí dokážete do snímku dostat. Vyberte si fotopozadí , které se vám líbí… Velké fotopozadí pro více postav: bílé vinylové pozadí – rozměr x metrů černé papírové pozadí.


Elementrix fotopozadí zelené green screen PP 6x5m Fotografické pozadí polypropylénové matné, které nedělá reflexy. Pevné kvality po celé délce, nekroutí se, bez barevných odchylek. Foto pozadí a foto stoly) Hodnocení produktu: 1. Montáž fotopozadí na zeď či stativy není nijak složitá. Konstrukce zakoupíte v našem obchodě Fstudio Poradíme Vám jak na to. Pokud si nevyberete z našich připravených témat, rádi Vám vyrobíme fotopozadí a rekvizity na míru dle Vašeho přání.


Všechny fotografie jsou chráněny autorským zákonem. Firma Beneda Miroslav je zapsána na Živnostenském úřadu v Pardubicích. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


Verbessern Sie die Fotoschärfe!

Einfach mit nur einem Klick. Vaši hosté mohou volit před každou fotografií. Ať už se jedná o bílé fotografické pozadí, které patří k nejoblíbenějším, tak nabízíme i zelené, modré, nebo také černé, či mnohé další. Samozřejmostí je také řada různých rozměrů, z nichž nejpraktičtější se jeví 3x6m. Fotokoutek pro vaši akci, svatbu nebo ples.


Fotobox umí fotit, točit video, vyrábět animace, posílat na mail, tisknout a nejen to! Sami fotopozadí využíváme a proto jsme schopni nabízet tu nejlepší možnou kvalitu. Navíc si můžete objednat fotopozadí s vlastním motivem!


Jsme přímo výrobci barevných vinylových fotopozadí! Kupujete tedy český výrobek. Veškeré fotopozadí jsou vyráběny z nejkvalitnějšího materiálu na trhu. Papírová pozadí mají výhodu v tom, že se nemačkají, jsou krásně rovná.


Nemají také žádnou texturu, takže pokud má být pozadí snímku skutečně jednobarevné, je papírové pozadí ideální. Výhodou je také to, že je stále čisté - jedná se o spotřební materiál, takže pokud se zašpiní, prostě kus odstřihnete a máte po starostech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky