čtvrtek 13. července 2017

Lanové centrum pardubice

Centrum se i nadále rozrůstá a připravuje pro Vás další možnosti spojené s tímto areálem. Instruktoři mají profesionální a vstřícný přístup, jsou kdykoliv během otevírací doby připraveni ujmout se Vás nebo Vašich dětí. Společně s instruktorem projdete systém jištění na vysokých lanových překážkách a vše si pod dohledem instruktora vyzkoušíte na trenažéru.


Léto nesmí být pro děti nuda. Nechte je to zažít s námi.

Velký 50m bazén, zóna aqua s tobogány, divokou řekou a lezeckou stěnou. Wellness, fitness, plavecká škola a letní venkovní pláž. Nabízí programy pro veřejnost, školy a neziskovky a pro firmy. This video is unavailable.


Omlouváme se, ale tato stránka neexistuje. Máte na výběr z několika programů dle toho, co konkrétně chcete zažít na vlastní kůži. Rodinná aktivita Historie Kultura Levná aktivita Zážitek Lanová centra.

V obchodním rejstříku je zapsána pod spisovou značkou C. Chcete zažít zábavu a adrenalin ve výškách? K tomu jsou jako stvořená Lanová Centra, kterých najdete nespočet. Kromě lanového centra lze najít občerstvení. Naleznete zde vysokých lanových překážek na sebejištění ve výšce m, obří houpačku Big Swing, m lanovou dráhu, Tarzaní skoky.


Omrkněte tyto nabídky na Skrz. Máme přehled o cenách, oblíbených nabídkách i. Přispívá k pohybu, napomáhá koncentraci, odbourává strach z výšek, posiluje týmovou práci i důvěru ve druhého člověka. Krásný den vážená paní, dovolujeme si s Vámi NESOUHLASIT! Bohužel manžel neposlouchal instruktorku a Segway ho. Druh zábavy: trénování psychomotorických dovedností dětí.


Veřejnoprospěšný projekt. Hlídač smluv a registr smluv. Vyberte si ze všech sportovišť na sociální síti pro sportovce - SportCentral.


V našem areálu naleznete spoustu atrakcí, např.

Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete. Provoz lanového centra pro děti i dospělé. K dispozici jsou dětské a bungee trampolíny. Pardubice a bylo jí přiděleno. Lanové centrum - miesto konania podujatí a jeho GPS súradnice.


Používáte nástroj pro blokování reklamy. Pokud nám chcete pomoci, vypněte si blokování reklamy na našem webu. Informační portál o sportovních centrech a cvičebních centrech v ČR.


Pořiďte si pevný a pružný zadek! Vykašli se na diety a radši cvič. Lanové překážky pro děti a lanové překážky pro dospělé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky