středa 12. července 2017

Masáže liberec babylon

Hotel Babylon , Liberec buchen. Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt!


Einfach, schnell und sicher buchen!

Tiefpreisgarantie bei HolidayCheck! Bis zu Rabatt bei Agoda. Zbavte se stresu, deprese, migrény či bolesti.


Masážní studio Potřebujete si odpočinout, načerpat síly a přijít na nové myšlenky? Tak právě na Vás čeká uvolňující relaxační a regenerační masáž v rytmu hudby, vůně ole. Skvělé zážitky si žádají nezapomenutelnou vzpomínku. Informace o masážích v Praze, v Brně, o salónech poskytující klasickou, rehabilitační, sportovní, reflexní, čínskou tlakovou masáž, lymfodrenáž, baňkování.


Užijte si svůj volný čas, dopřejte tělu oddech a odpočinek a přijďte na masáž. Dobrý den, jmenuji se Iva Šolcová.

Své služby nabízím v Salónku „Na křídlech vážky“ na adrese Nám. Thajské masáže Wandee Tradiční thajské masáže. ZOO Liberec - nejstarší ZOO ve střední Evropě, Botanická zahrada Liberec, historické centrum města Liberec, Ještěd – jízda lanovkou na vrchol hory s hotelem a TV vysílačem, v zimě Ski resort Ještě Golf Resort Ještě Jizerské hory - turistika, cykloturistika, v zimě běžkařské trasy aj. Masáže od rodilých thajských masérek. Bewertungen „Ein optimaler ErlebnisOrt für die ganze.


Ano, je to tak, chtěli jsme zaplatit kartou více pokojů, zase problém a čekání dalších minut, po té najít pokoje - ano je to skutečně babylon , ale našli jsme. Pokoje pěkné, čisté, s klidným výhledem do atria, k tomu bych neměla výtku. Pro všechny masáže je nutná rezervace - buď telefonicky nebo mailem. Ceny masáží jsou uvedeny v Českých korunách Dárkové poukazy k masérce Lence obsahují v kódu písmeno L. Pokud máte standardní poukaz a máte zájem o masáž u masérky Lenky je možné rozdíl v ceně doplatit na místě. Provádíme tantrické masáže pro muže, ženy i páry.


Přijďte se dokonale uvolnit při tantrických masážích v Liberci. Součástí našich služeb je i výuka tantrické masáže. Alle Angebote im Preisvergleich. In der Stadt Liberec, die den deutschen Namen Reichenberg trägt, leben mehr als 103.


Sehenswerte Gebäude sind vor allem das Rathaus, das auf Ende des 19. Jahrhunderts zurückgeht, und das Schloss Liberec. Letzteres entstammt dem ausgehenden 16.


Tantrické masáže jsou čistou radostí bytí, mají blahodárné účinky na tělo i duši - dotek, objetí, porozumnění, únik od starostí, zklamání, bolesti - načerpání nové životní energie.

Ošetření se skládá z peelingové masáže, samozahřívacího mořského bahenního zábalu s bublinkovým efektem v termoizolační folii, z konturovací svižné masáže zaměřené na problematické partie - břicho, hýždě, boky, stehna. První výsledky jsou viditelné již po prvním ošetření. V našem studiu v centu Liberce, provádíme terapeutické metody, rehabilitační cvičení a masáže podle nejmodernějších trendů v oblasti.


Nabízím masáže v Liberci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky