středa 5. července 2017

Pudrové vůně

První skupina vůní připomíná pudr na obličej a je méně sladká, komplexnější, ale velmi jemná jako čerstvě napudrovaná pokožka. Pudrové vůně v průběhu několika posledních let patřily k hlavním tahákům mezi parfémy a není se čemu divit, neboť jsou velice uklidňující. Nebo alespoň já tak pudrové vůně vnímám.


Obvykle bývají pudrové parfémy rozděleny do kategorií – podle anglických výrazů „face powder“ (pudr na obličej) nebo „talcum powder“ (jako dětský pudr). V parfumérství se pudrové vůně dělí do dvou skupin.

Do první patří vůně, které voní jako dětský pudr. Mají neokázalý, jednoduchý charakter a vyvolávají v nás vzpomínky na dětství. Evokují pocit jistoty, bezpečí, svěžesti a čistoty díky akordům citrusu, levandule a vanilky. Jinak na léto moje oblíbená vůně čistoty ale ne pudrová - je to vůně, jakoby ses vykoupala v luxusních mýdlech a neměla parfém, ale přesto úžasně voníš čistotou je Clean Cool Cotton a vůně čerstvě vypraného zrovna usušeného prádla je Clean Warm cotton.


Pudrové parfémy momentálně zažívají neuvěřitelný boom a patří tak k nejoblíbenějším vůním vůbec. Obvykle pudrovky řadíme do dvou kategorií, a to do Face powder (pudr na obličej) nebo Talcum powder (dětský pudr). Její tóny jsou hřejivé, pudrové a vůním dodává sladce tabákové a vanilkové aroma.

Ambra dokonale podtrhuje ostatní složky parfému a dodává mu velkou výdrž. Jak se získává ambrová vůně : Ambra neboli jantar je zkamenělá pryskyřic. Pánská vůně Lacoste Essential je skvělým doplňkem při sportu i dalších volnočasových aktivitách. Osvěží vás vůní citrusů, listů rajčete a černého rybízu a omámí vaše smysly růží, pačulí a santalovým dřevem. Perfektně se hodí pro aktivní nezávislé muže, kteří si užívají života.


Akce Novinka Tip Top produkt. Položek k zobrazení: 20. Filtr podle parametrů, vl. PROFUMUM ROMA Alba Parfum. Tento uklidňující parfém inspirovaný rozbřeskem vás zahalí do závoje nasládle pudrové vůně s dřevitým nádechem.


Patří mezi: Květinové, Pižmové, Pudrové vůně. Složky: Zelený čaj, Kosatec, Mýdlové tóny, Narcis, Pačuli, Pižmo. Ambrová vůně působí příznivě na lidskou mysl, zlepšuje náladu a příjemně uklidňuje. Jedná se o kombinaci vůní sladkého dřeva, koření a medu.


Charakter vůně ambry: Ambrové aroma je dřevité a velmi orientální.

Dakujem krasne za uzasne olejceky, dnes mam na sebe Taharu a som z nej unesena. Vůně je velmi příjemná, jemná, na to že je to toaletka vydrž po celý den. Je určena pro milovnice růží a hlavně jí nevoní každá druhá žena. Vysoká klvalita za velmi příznivou cenu. Cokoli s pudrovým nádechem mě doslova kolébá.


Ať to jsou pudrové bylinky (Aroma Allegoria Apaisant) nebo. V kategorii náplní do katalytické lampy Maison Berger si můžete vyfiltrovat vůně podle členění do základních skupin na živé a romantické květinové vůně , gurmánské sladké vůně , osvěžující a citrusové svěží vůně , šťavnaté ovocné vůně , aromatické dřevité, orientální a kořeněné vůně , pudrové vůně s mýdlovým charakterem, oblíbené vůně. Vůně ve Vás probudí nové zážitky, připomene Vám na dotyk příjemný materiál. Vůně Bavlněná péče je čistá, lehká, pudrová.


Základ tvoří cedr, pižmo, vanilka a bílý me v srdci má pudrové tóny a květy pomerančovníku, hlavu parfému tvoří růže, vonné silice a čerstvé tóny. Bavlna je rostlinné vlákno, které se získává z květů bavlníku. Chladná vůně nahořklé bergamotové silice a ovocných tónů souzní v příjemné elegantní kompozici hřejivého koření s dřevitou nótou společně s jasmínem, sametovou ambrou, dubovým mechem a špetkou pudrové vanilky s pižmem. Popis vůně: pudrové a květinové tóny. Hlava: květ pomerančovníku, kosatec, růžový pepř Srdce: hyacint, vistárie, heliotrope Základ: pudrové tóny, pižmo, rýže.


Naše složení vonných esencí je inspirováno parfémeChloé Love Chloe. Parfém Chloe Love vyzařuje romantiku a něžný dotek. Vůně domova vždy symbolizuje kulturu dané rodiny nebo obyvatel tohoto příbytku. Výrobky určené pro domácí užití jsou určeny pro neutralizaci pachů v kuchyni, botníku, ledničky aj.


Naše nabízené výrobky jsou vyráběny ve spolupráci se zahraničními firmami ve Francii a Švýcarsku. Vyznačují se vysokou kvalitou zpracování a obsahují velmi kvalitní parfémové nebo rostlinné složky. Všechny výrobky jsou atestovány ve Francii (směrnice EU). Milujete-li pudrové vůně bílých květin, vanilky, čerstvého koření, vzácných dřev a svůdného ovoce, možná jste zrovna našla tu pravou!


Nechte se zlákat i luxusní značkou Emanuel Ungaro, vydařeným designem a skvělou cenou vůně L´Amour Fou L´Elixir. Složení Hlava - pudrové tóny, ambrette Srdce - tuberoza, iris Základ - vanilka, santalové. Nejnovější otázky z poradny.


Esprit vůně vhodná pro 18.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky