čtvrtek 6. července 2017

Travni valec

Pro zvýšení účinnosti se plní vodou nebo pískem. Připojuje se na zadní závěs traktoru. Válec šel v pohodě sestavit dle návodu, bez naplnění je lehký a tím snadný převoz, po naplnění je jeho váha pro trávník dostačující, snadno s ním. Ruční zahradní válec vám pomůže srovnat nerovnosti na vašem trávníku.


Lze naplnit pískem nebo vodou. Sklopná rukojeť pro úsporu místa při skladování.

Dnes je Agri-fab průmyslovým lídrem příloh pro trávníky a zahrady. V hlavní sezóně zaměstnává téměř 4zaměstnanců. Ke zpevnění půdy před setím a zatlačením osiva po setí - aby travní semeno zůstalo tam,kde má být. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie zahradny valec.


Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod. V katalogu nemáme podrobnější informace o travni valec.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.

To je možné, pokud jste spojeni s prodejcem ve vaší oblasti. Válcování nepatří mezi velmi nutné úkony. Chcete prodávat produkty.


Ne každý trávník je potřeba válet jako např. DVOU valec kawasaki 22hp. Velice robustny trakturek, silny ve velmi dobrem stavu. Válec z kovu (lakovaná ocel), ergonomicky tvarovaná rukojeť.


Zahradní trávníkový válec ideální pro konsolidaci půdy. Ideální pro domácí i pro. OREGON Gator SpeedLoad Revoluční technologie žacích hlav a strun Žací hlava bez navíjení struny! Otevřete hlavu, vložte strunu ve tvaru disku a zavřete hlavu.


Univerzální celokovový válec za zahradní traktory: Spolehlivě drtí hroudy zeminy a vyrovnává povrch. Nezbytný při zakládání nových trávníků. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Travní válec BlueGarden 1cm. MTD OPTIMA VO travní provzdušňovač s benzinovým motorem.


IVINY KE KOŘENŮM Dva benzinové modely doplňují tento zbrusu nový program. Válec pro rozrovnání substrátu s odmínatelným madlem pro snažší transport.

Válec dokáže rozrovnat litrové balení substrátu do cca. Půjčím travní vále a secí vozík Gardena. Lze ruční (madlo) nebo za zahradní traktor. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie.


Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Tábor, věšáky, Kleště na kmeny, vynašecí kleště, Kleště na klády. Prodám nepoužitou zahradní palisádu - obrubník, lem trávníku, imitace kamene.


V jednom balení modulů, výška nad půdou. Popis: Prodam travni valec šiřka 120cm naplň valce je beton. Současti valce je koule.


Vybírejte si Vertikutátory podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky