středa 5. července 2017

Zastřešení bazénu stavebnice

Jsme jediná firma v České republice která Vám nabízí možnost dodat zastřešení bazénu dle. Prodáváme bazény a bazénové příslušenství. Zastřešení bazénu pomocí profesionálního řešení Albixon Box vám ušetří spoustu práce.


Díky zastřešení se ubráníte mechanickým nečistotám (listí, prach, hmyz….). Podívejte se na nejširší nabídku zastřešení bazénu stavebnice. Bazény se dodávají s pískovou nebo kartušovou.

Výjimkou je zastřešení bazénů POOLOR. Jedná se o segmentový systém, tedy kompromis mezi stavbou na klíč a svépomocnou výrobou. U naší společnosti máte možnost zakoupit materiál a návod na zastřešení bazénu a podle výkresu „Postav si sám“ se pusťte s nadšením do práce. Pokud vám něco hned napoprvé nepůjde, neváhejte nám zavolat.


Jsme zvyklí po telefonu řešit i zdánlivě neřešitelné situace. V našem sortimentu najdete zastřešení bazénu klasické, moderní nízké, vysoké podchozí, zastřešení ke zdi, model lokomotiva a zastřešení s atypickými rozměry. Aktuálně Vylepšili jsme rozšířenou verzi online kalkulátoru a vy tak můžete jednoduchou cestou zjistit cenu u pěti modelů zastřešení bazénu zde.


Zároveň si budete moci užívat příjemného a bezpečného koupání. Pro každého šikovného kutila je výzvou zastřešit si bazén sám.

Na první pohled vypadá zastřešení svépomocí jednoduše. V současné době seženete na trhu mnoho bazénových zastřešení ve formě stavebnice po deseti až dvaceti kusech s návodem. Tuto stavebnici si doma pouze složíte. Stavebnice zastřešení bazénu, dodávaná v rozebraném stavu v přepravním boxu nebo s montáží Již sám název napovídá, že jde o modelovou řadu zastřešení bazénu Klasik, která je typická svým klasickým obloukovým tvarem.


Dobrý den, zastřešení bazénu máme od firmy Albixon a nikdy s ním, ani s bazénem nebyly žádné problémy. Mohu absolutně doporučit. Všechny typy zastřešení jsou vyráběny na zakázku přesně podle Vašeho přání a potřeby.


Při výrobě jsou použity pouze kvalitní materiály, které zaručují dlouhou životnost a bezpečnost používání zastřešení bazénu. Voda v bazénu sahá až po samotný horní okraj a tvoří tak s okolním terénem rovinu. Voda je odváděna do přelivového žlabu, který je umístěn po obvodu celého skeletu.


Prodlouží vám koupací období od jara do podzimu. Přes noc udržuje konstantní teplotu vody. Zastřešení je v podstatě stavebnice , která se k zákazníkovi přiveze v dílech a na místě se smontuje.


Montáž zastřešení Nejdříve se připevní k chodníku kolejnice, na kterých se zastřešení pohybuje. Výsledkem je méně práce s údržbou bazénu a prodloužená koupací sezóna. Hliníkové zastřešení oproti jiným typům zastřešení poskytuje spolehlivou ochranu bazénu, zvýšený komfort při koupání, vyznačuje se dlouhou životností a vyžaduje minimální údržbu.


Realizace bazénu a zastřešení na klíč Spolupracujeme s mnoha společnostmi, které vyrábějí a dodávají bazény plastové, sklolaminátové, fóliové, keramické. Můžeme Vám tedy doporučit vhodného dodavatele bazénu a tím Vám zajistit dodávku bazénu i zastřešení bazénu na klíč.

Kompletní předmontovaná stavebnice v. Nechte vyniknout krásné okolí vašeho bazénu. Chytré zastřešení zná svůj směr a nepotřebuje vodící koleje. Zdravím, řešil jsem také zastřešení bazénu.


Jsem chtěl ušetřit a sehnal jsem z Polska. Ikdyž jsem se snažil následné neduhy, co po půl roce nastaly svépomocí opravit. Tak jsem neuspěl a vzdal jsem to. Sháněl jsem firmu, co by mi konstrukci opravila, ale nakonec jsem koupil novou od Ekoplastu.


Starou si odemě vzali a dalo se s nimi skvěle domluvit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky