čtvrtek 14. června 2018

Čerpadlo do jímky na dešťovou vodu

Profesionální čerpadlo s výtlakem do metrů. Dále zpětnou klapu a ochranu proti běhu na sucho. Koš - slouží pro zachytávání nečistot, které by jinak vtékali z rýny do jímky. Výtlak z jímky - průměr výtlaku je 32mm.


Jak a kde využít čerpadla na dešťovou vodu.

K její dopravě z nádrže na místo určení budeme potřebovat čerpadlo. Pro každý účel je vhodný jiný typ. Dobrý den, mám zabudovanou betonovou nádrž na dešťovou domu kousek od domu a do ní svedeny okapy. Nyní přemýšlím, jak co nejjednodušeji zprovoznit. Měl bych dotaz skrze čerpadlo k nádrži na dešťovou vodu.


Naše jímky se díky kvalitním materiálům využívají jako nádrže na dešťovou vodu. Tyto zásobníky vody můžete následně využít pro zavlažování zahrady, praní, splachování WC a mytí aut. Díky akumulaci dešťové vody můžete mít značné úspory.

Využijte také našeho automatického systému na dešťovou vodu. Vystrojení jímky na dešťovou vodu s čerpadlem KAXL Kde se využívá jímka na deštovou vodu. Užitková voda se dá využít zejména pro zavlažování zahra trávníků a sportovišť. Naše jímky na dešťovou vodu jsou připraveny k přímému zapuštění do jakéhokoli podloží, nevyžadují betonovou výztuž – ušetříte tak mnoho nákladů při realizaci.


Nádrž na dešťovou vodu je zjednodušeně řečeno obyčejná nádoba, do které zachytáváte vodu z pozemku a následně ji zadržujete k pozdějšímu využití. Je-li její hladina do - metrů pod povrchem, můžete použít jak povrchová (zahradní) čerpadla, tak i ponorná. Je-li hladina níže, musíte se kvůli zákonům fyziky spolehnout jen na ponorná čerpadla. Nádrže na dešťovou vodu k obetonování jsou ideální do míst s velkým statickým zatížením a na skalnaté podloží. Možnost kruhového či hranatého tvaru.


Velikosti se pohybují - m³. Kvalitní jímky na dešťovou vodu německého výrobce jsou určeny k zachycení vody, která pak může sloužit k dalšímu použití v domácnosti nebo na zahradě. Dešťovou vodu využijete nejen na zalévání vaší zahrady, ale i na praní nebo splachování WC. Už nemusíte zbytečně plýtvat pitnou vodou.


Jímky na děšťovou vodu umožňují jednoduchou montáž bez nutnosti betonování. Vstup do jímky na dešťovou vodu je realizován prostřednictvím potrubí o průměru 1mm, výstupní potrubí má průměr mm. Jestliže máte na pozemku kopanou studnu, můžete využít téměř jakékoliv čerpadlo , omezuje vás jenom hloubka, ze které vodu budete čerpat.

Sucho je reálnou hrozbou Vodovodní řad coby jediný zdroj vody nemusí v blízké budoucnosti stačit. Vhodná ke skladování dešťové vody. Mezi hlavní přednosti našich nádrží patří usazení bez betonáže a betonového podloží. Jedná se o kvalitní německou jímku. Nejvhodnější je volit ponorné čerpadlo s integrovanou řídící jednotkou.


Funguje plně automaticky, o provoz se tak nemusíte starat. Podzemní plastová nádrž na dešťovou vodu Vám umožní efektivně využívat dešťovou vodu. Osvědčená konstrukce, 1 vodotěsnost a životnost pro několik generací.


A to vše za bezkonkurenční cenu, navíc s kvalitním příslušenstvím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky