čtvrtek 14. června 2018

Zatahovací střecha na pergolu

Sami si můžete jednoduše regulovat, zda vám bude slunce svítit na terasu či nikoliv. Velmi jednoduše si tak terasu přizpůsobíte například k opalování a nemusíte hned stěhovat zahradní nábytek do zahrady. Pokud terasu nevyužíváte, stačí jednoduše stáhnout střechu a pergola vám nebude ubírat světlo v interiéru. Pergolu vám vyrobíme na míru.


Víme, že každá terasa je originál a patří k ní originální pergola.

Proto každou pergolu vyrábíme podle montážní situace a samozřejmě i dle požadavků zákazníka. V dnešní době existuje nepřeberné množství materiálů, ze kterých lze stavět a pergolu také zastřešit. A právě možnosti střešního krytí nás budou v našem článku zajímat. Pobyt venku v teplém dni je sice příjemný, dejte si ale pozor, abyste na přímém slunci nebyli příliš dlouho.


Vyberte si třeba pergoly se zatahovací a pohyblivou textilní střechou , a pokud budete chtít zastínění z více stran, jistě oceníte i pergoly s bočnicemi v ceně. Mít na zahradě pergolu umožní pobyt na zahradě i ve chvíli, kdy třeba pálí sluníčko či prší. Zvolený typ střešní krytiny pak napomáhá komfortu pose.


Původní střecha nebyla střechou, pouze stínila.

Nastal čas tento nedostatek opravit a pergolu zastřešit, abychom si pobytu na čerstvém vzduchu mohli. V této realizaci byla pergola doplněna halogenovými světly umístěnými v lamelách. Na stavbu pergoly se používá především dřevo, které lze snadno opracovávat. Předně záleží na zvoleném druhu dřeva.


Použití jako otevírací střecha nebo sluneční clona chrání proti dešti i slunci s neustálou kontrolou napnutí látky soustavou pružiny a kladek v předním profilu spojených kevlarovým lankem. Příslušenství řídícího systému jsou různé typy čidel reagujících na změny počasí - slunce, vítr a déšť. Ještě výhodnější je však mít flexibilní typ pergoly, ať už rolovací, posuvný, skládací, shrnovací nebo jednoduše se stahovací střechou. Máme pro vás zahradní pergoly ke zdi, ale i samostatně stojící modely pro umístění mimo stavbu. Smrkové dřevo má při proměnlivé vlhkosti malou trvanlivost.


Na druhou stranu dřeviny jako borovice, modřín nebo dub mají podstatně vyšší odolnost proti vlhkosti. Naše společnost se zabývá výrobou a montáží pohyblivých venkovních pergol FUTUROL. Každá pohyblivá pergola je jedinečná a vyráběná na míru a. Je možné ji využít také jako zimní zahradu, ve které budete chtít trávit spoustu času.


Střešní krytina na pergolu Zbývá ještě dodat, čím pergolu zastřešit. Samozřejmě za předpokladu, že pergolu chcete využívat i tehdy, bude-li špatné počasí, před kterým vás popínavé rostliny neochrání. Druhů těchto rostlin je hodně a proto si musíte dopředu zvolit, jak chcete, aby porostlá pergola vypadala.


Na výběr jsou například stálezelené rostliny nebo rostliny kvetoucí - např.

Střecha je buď z pálených tašek nebo polykarbonátu. Terasa je na jižní straně, takže to tam pěkně šajnuje. My se specializujeme na pergoly se stahovací střechou , které si začínají získávat čím dál větší oblibu.


Jde nám o to, když dáme bronz, jestli tam nebude v zimě tma? Sice by to šlo zastínit např rakosem, ale váháme co vhodně zvolit. Jedná se o materiál velmi odolný povětrnostním vlivům. Každá stavba je totiž tak kvalitní, jak kvalitní je její střecha.


Proto chceme, abyste o své stávající či budoucí střeše věděli vše podstatné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky