čtvrtek 14. června 2018

Štěpkovač viking

Große Auswahl an ng Modellautos in den Maßstäben Hund N. Einfach online bestellen! Riesige ng Auswahl für Sammler. Hochwertige Outdoor Schuhe. Portofrei ab 50€, Lieferung in 48h!

This feature is not available right now. Viking GB 4při práci. Skvělý pomocník pro Vaší zahradu.


Plnící otvor má tvar čtyřlístku, který zabraňuje nadměrnému pohybu větví při jejich štěpkování. Dodává kvalitně rozdrcenou hmotu, jelikož. Stroj si větve sám podává.


Pro zmenšení velikosti se dá složit při uskladnění. Rabatte bis - auf Viele Marken.

Silný elektrický zahradní štěpkovač s plnícím otvorem ve tvaru čtyřlístku Se spínačem krytým fólií a nožovým kotoučem se sníženou hlučností. Tvrdý a hustě rozvětvený materiál se štěpí , listoví a měkké rostlinné zbytky se drtí. Vyhledejte si příslušenství k vašemu zařízení.


S velkým apetitem pohltí velké množství zahradní hmoty z květin, zeleniny, listí, hustých větví i větví střední tloušťky. Plnění probíhá jednoduše přes šikmou plnící násypku s protihlukovou izolací. Elektrický štěpkovač Stihl GHE 1Kompaktní elektrický drtič zahradního odpadu GHE 1se silným elektromotorem pro příležitostné zpracování středně silných větví.


VIKING Zahradní sekačky. Vaše spokojenost s návštěvou našich stránek je pro nás prioritou. Vysoce výkonný profesionální pásový štěpkovač, který si poradí s dřevěným materiálem do průměru cm.


Jeden stroj, dva úkoly: Elektrický DRTIČ a ŠTĚPKOVAČ GE 4má oddělené plnící otvory. Zatímco velká rovná trychtýřová násypka polyká objemný měkký materiál, šikmá a výklopná přívodní trychtýřová násypka přijímá větve a dřevnatý materiál. Trychtýř má dva samostatné otvory – jeden s otvorem ve tvaru čtyřlístku pro vkládání keřů a větví, druhý s podélným otvorem pro tenké větve aměkký odpad. Drtiče větví zpracují dřevní odpad na jemnou drť, kterou můžete využít jako kvalitní mulč nebo ji vložit spolu s dalším odpadem do kompostu.


Profesionální drtič (štěpkovač) zahradního odpadu s benzínovým motorem BS Serie 3. Dále prodej náhradních dílů a příslušenství, drobného nářadí, pracovních oděvů. Alles was das Outdoor-Herz begehrt!

Hol es dir auf Bergfreunde. Chance nutzen und zugreifen! Tolle Outdoor Ware für Frauen. Sofort ab Lager lieferbar - kaufen!


Použití: štěpkovač – zahradní drtič pro zpracování objemného zahradního odpadu zpracování hustých i rozvětvených tenkých větví zpracování posekané hmoty z. Plumlov,autorizovaný prodejce,servis,stihl ms,Andreas STIHL, motorové pily, elektrické motorové pily, vyžínače, křovinořezy, zahradní nůžky, čistící. Krátká šikmá násypka a patentovaný otvor ve tvaru čtyřlístku zajišťují pohodlné plnění. Ať jste domácí kutil nebo profesiální u nás se pro Vás vždy něco najde. Rodiny s dětmi či pejskem, více bagáže nebo soudek píva to je to. Materiál je pomalu vtahován ozubenými válci, což zajišťuje výrazně tišší provoz než u štěpkovačů s rotujícími noži.


V našem e-shopu najdede traktory, sekačky, motory. Oceníte i patentovanou řezací techniku Multi-Cut 15 která zpracuje větve do průměru mm. If you are still having trouble, try using the search at the top of the page, or get help identifying the correct part using our interactive diagrams.


V katalogu nemáme podrobnější informace o viking gb 3s. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky