úterý 2. dubna 2019

Benzínová sekačka bez pojezdu

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Benzínové sekačky bez pojezdu se skvěle hodí pro údržbu menších a členitějších zahrad. Jejich služby oceníte na místech, kde není v dosahu přívod elektrické energie anebo tam, kde se při práci nechcete omezovat přívodním elektrickým kabelem.


Sekačka je vhodná pro sečení ploch do cca 7m 2. Pokud si při sekání trávy zároveň rádi. Sekačky bez pojezdu jsou vhodné k údržbě travních ploch o rozloze do 4m 2. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo.


Velice krásného a zdravého trávníku dosáhnete také s použitím benzínové sekačky bez pojezdu. Vhodné jsou zejména pro menší a členitější zahrady. Multifunkční sekačka bez pojezdu za skvělou.


Naše nejmenší benzínová sekačka s pojezdem pro malé zahrady do 5mnebo na dokošovací práce k zahradnímu traktoru. Benzínové travní sekačky se také hodí na méně členitější povrch, pro který raději zvolte benzínové sekačky s pojezdem , které vám usnadní práci. Hodnocení produktu: (recenzí) Výborná benzínová sekačka s jednoduchou obsluhou. Pro využítí 6-ti leté prodloužené záruky je nutné použít kvalitní olej 10W40. Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat!


Motorová sekačka HECHT 5bez pojezdu s motorem HECHT OHV o jmenovitém výkonu HP a obsahu 1cm. Poháněna je 4-taktním OHV motorem HECHT s obsahem cmo výkonu HP. Výška zdvihu - mm. SMART PB - travní sekač.


Výkonná sekačka s motorem BriggsStratton je vhodná pro většinu domácích uživatelů. Pracovní záběr nože je 40cm s doporučenou plochou sekání 7m2. Hecht 5SX Hodnocení: 5. Posledních pár kusů za tuto cenu!


HECHT 5je sekačka bez pojezdu vhodná pro sečení pozemků do 8m 2. V souvislosti s možnostmi obsluhy, či v souvislosti se stavem trávníku, lze pomocí řadicí páky na madle sekačky zvolit ideální rychlost pojezdu. Změna rychlosti pojezdu nemá vliv na otáčky nože. Benzínová rotační sekačka s možností změny rychlosti jízdy. Sklopné madlo a látkový koš zajistí maximálně pohodlnou práci. Sekačky z řady Izy (z anglického „easy“ – snadno) jsou dostatečně obratné na to, aby se s nimi snadno a rychle manévrovalo po členitém trávníku.


Díky velkoobjemovému sběrnému koši, který se snadno a rychle vyprazdňuje, Vám zbude více volného času na to, abyste si užili Vaší zahrady. Toto nebezpečí vám nehrozí , pořídíte-li si sekačku benzínovou. Je vhodný do nerovného terénu. K výhodám patří zejména tichý cho vysoký výkon a nemusíte za.


Vhodná i pro travnaté plochy do 100m2. Motor o objemu 125cms jmenovitým výkonem 7kW. Benzinové sekačky bez pojezdu se skvěle hodí pro údržbu menších a členitějších zahrad. HECHT 5B benzínová sekačka bez pojezdu HECHT 5B je malá ale výkonná šiková rotační sekačka. Ovšem oproti elektrickým je hlučnější a těžší.


Také vyžaduje náročnější údržbu. Robustní design a ocelový skelet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky