pátek 5. dubna 2019

Fiskars pilka prořezávací na větve

Hochwertige Produkte für Hobby, Schule und Beruf, zu günstigen Preisen! Ihren Garten von Fiskars und vielen weiteren Top Marken. Kvalitní použité materiály a především tvrdá ocel ostří zaručují dlouhou trvanlivost ostří. Jetzt neu oder gebraucht kaufen.


Skladem 6Kč 8Kč -. Spolehlivé pilky Fiskars na prořezávání větví.

V naší nabídce naleznete vhodné pilky Fiskars , které mají pevnou čepel n. Pokud potřebujete dosáhnout na ještě vyšší větve , zkuste teleskopickou verzi nůžek. Nastavitelná střihací hlava a perfektní střihací mechanismus přináší rychlé, snadné a bezpečné stříhání. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Univerzální zahradní nůžky Fiskars jsou víceúčelový nástroj s vynikajícím dosahem do koruny stromů a hustého křoví. Fiskars pilka je určená pro řez tahem po nasazení na teleskopickou násadu.


Nižší list pily zajišťuje čistý a přesný řez. Spodní doraz je naostřený a dobře tak poslouží. Univerzální prořezávací pilka Fiskars představuje víceúčelový nástroj s vynikajícím dosahem do koruny stromů a hustého křoví.

Můžete s ní řezat nad hlavou bez použití žebříku nebo na úrovni země bez ohýbání zad či práce v kleku. Jediná násada a velký výběr pracovních nástavců pro mnoho úkolů na zahradě. Tyto nůžky nabízíme v několika různých délkách násady. Set se skládá z Fiskars prořezávací pilky a teleskopické násady.


Zahnutá pilka je určena pro řez tahem. Pro usnadnění práce má doraz na začátku a na. Versandkostenfrei ab € - jetzt bestellen! Je ideální pro řez větví do průměru mm. List z tvrzené oceli má dlouhou životnost.


Prořezávací pilku na větve lze kombinovat se všemi Fiskars prodlužovacími nástavci. Držák pilky je vyroben z robustního plastu zesíleného skelnými vlákny. Rámová pilka 70cm Fiskars 4Kč 3Kč.


List náhradní pro obloukovou pilu Kč Kč. Nastavitelný úhel řezu a optimalizovaný výbrus zubů pro maximální účinek při tahu k sobě. Pilka na větve Turbo sklopn á 3Kč. Můžeme použít nůžky na silné větve , nebo použijeme pohodlnější způsob - AKU prořezávací pily.


Design boří letité zvyklosti. Teleskopická násada nám pomůže dostat se do hůře přístupných míst a výšek stromů a bez použití kabelu , který by nám při práci mohl překážet. Pro péči o stromy a údržbu dřevin je kvalitní pila neocenitelná.

Zahradní prořezávací a obloukové pily FISKARS a EXTOL Premium. Ať již potřebujete prořezat větve u ovocných nebo okrasných stromů, nebo např. Tolle Rabatte auf viele Produkte.


Nová řada nářadí Quikfit nabízí široký sortiment nástavců pro všechny možné práce na zahradě. Mechanizmus zámku umožňuje rychle a pevně připojit. Popis a specifikace ↓Ke stažení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky