pondělí 1. dubna 2019

Fukar na listi

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče.


Už nikdy nebudete mít na zahradě nepořádek a pomalu zapomenete i na to, jak vás dřív věčně bolela záda od nekonečného hrabání listí! Domácí motokára pomocí fukaru na listí. Doprovází nás ve vítězstvích i porážkách, doprovází nás často celé roky i generace. Ale jak skutečně vypadá jejich srdce?


Fukar na listí Bosch ALS funguje i jako vysavač. Foukač (fukar) listí je vhodný pro pozemky kde chcete shrabat - sklidit listí pod více jak stromy. Vysavače listí mají vak (pytel) do kterého se listy nasají. Pytel s listím má v zadní části zip, který se rozepne a listí vysype.


Nejlepší vysavač a fukar na listí za výbornou cenu. Anti-vibrační systém a nízké emise. Ergonomicky tvarovaná držadla. Zahradní techni pro údržbu zahrady a sběr listí na Rucni-naradi. Zapomeňte na prohrabávání trávníku hráběmi kvůli spadanému listí a ušetřete si čas s fukarem!


V našem sortimentu nabízíme zahradní vysavače jak elektrické, tak benzínové. Každý vysavač má pak nějakou unikátní vlastnost, jakou je například teleskopická trubice, či kovový nůž pro drcení nasátého materiálu. Zahradní vysavače listí, fukar na listí, nebo foukač na listí, říkejte tomu, jak chcete, ale výsledek práce je vždy stejně dobrý.


Krásně čistá zahrada bez listí a nepořádku. Když jiné nástroje dosáhnou svých limitů, Kärcher fukar zaujme dvoustupňovým výkonem a uživatelským pohodlím. Foukač na listí a sníh FUXTEC dvě foukací trubky. Benzínový dvoutaktní motor o výkonu 700W a objemu cm³. Využijete je na jaře, na podzim a vlastně po celý rok, kdy pravidelně bojujete s úklidem listí, jehličí, zbytky posekané trávy a drobných větviček z prořezávaných stromků.


Velký výběr vysoká kvalita rychlé dodání Kupte si profesionální fukar na listí na expondo. Kvalitní AKU vysavač a fukar listí značky Einhell vám dá při úklidu zahrady svobodu. Díky litrovému vaku na odpad zajdete s odpadem na kompost jen párkrát. Einhell expert plus je ideální jak pro statné muže, tak pro křehké ženy.


Aku fukary na listí na Alza. Na závěr zbývá ještě prozradit několik informací spojených s pořizovacími náklady vysavače listí. Důležitá zmínka se týká volby toho správného výrobce. Dlouhodobě prověřené a značkové produkty se totiž vyznačují daleko preciznějším zpracováním. Prodám zahradní fukar-vysavač na listí značky grizzly, na 230v.


Nevyužitý, použitý jen párkrát. Inzerát platí do smazání. Vysavač je možné snadno a rychle přestavit na výkonný fukar bez použití nářadí. Stačí odpojit nasávací hubici a na místo vaku osadit foukací hubici. Otvor nasávací hubice se zakryje mřížkou.


V průběhu vývoje byla věnována patři. Fukar vynalezl Dom Quinto na konci let 20. Původně se prodával v USA jako součást chemických postřikovačů.


Výrobce brzy zjistil, že mnoho lidí odstraní z přístroje chemický postřikovač a používá samotný fukar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky