pátek 5. dubna 2019

Ohebná hadice

Ohebná a mechanicky odolná hadice. Teplotní odolnost od -30°C do 140°C. Standardní balení má m. Vícevrstvá hadice pro vzduchovody vyrobená z hliníku a polyesteru, vyztužená ocelovým vláknem.


Více informací Hliníková hadice Semivac Ø 1mm semivac, ohebná hadice , hliníková hadice , odtah, hadice pro odtah, pro odsávání, husí krk od Kč Více informací Hliníková hadice Semivac Ø 1mm SEMIVAC ∅ 1mm Spirálově stáčený a profilovaný pás z hliníkové slitiny tloušťky mikronů.

Vysoce ohebná tepelně a hlukově izolující hadice. Vnitřní hadice typu Aluline PLUS je perforovaná a je opatřena parozábranou. Velmi odolná, flexibilní, kovová, odsávací hadice , s dobrou pružností,. V závislosti na vývoji domácího i zahraničního trhu došlo k užší specializaci a to především ve výrobě průmyslových hadic. Postupně jsme ustoupili od produkce hobby výrobků, které nahradily produkty vyšší třídy a top kvality.


Nabízíme hadice k zavlažování zahrady za výhodné ceny s dodáním do hodin. To vše z pohodlí vašeho domova.

Vysoká pružnost a odolnost proti proražení a tlaku, odolnost proti působení chemických látek. Certifikát na pitnou vodu dle norem EU. GARDENA combisystem čistič okapů je optimálně vhodný pro snadné. Flexi hadice , připojovací materiál. Nabídka nerezových flexi hadic pro dopojení zařizovacích předmětů, PE-LD připojovacích hadic , nerezového potrubí.


Pevná ohebná hliníková hadice Aluvac 1- pro rozvody vzduchu. Systém TUBOFLEX je vyroben z kvalitního acetal - copolymeru, který je chemicky odolný vůči ropným produktům, chladicím kapalinám i běžným chemikáliím. Vyniká velkou tuhostí a velmi dlouhou životností.


Z naší nabídky hadic pro odsávání si vybere každý. Je jedno, zda potřebujete velmi lehkou vzduchotechnickou hadici pro odsávání prachu, hadici na hobliny, plastové granuláty nebo hadici na těžká abraziva. Naše nabídka zahrnuje vzduchotechnické hadice z PVC, PU a dalších moderních materiálů. Rádi Vám odpovíme dotazy na odsávací hadice, hadice na vzduch, prach, abraziva, vysavače, kovové, vzduchotechniku, zemědělství, vysoké teploty, nehořlavé, chemické látky, styk s potravinami, antistatické, vodivé, zametací stroje a příslušenství.


Objednejte online na Svarecky-obchod. Popis: Plynová hadice BAYONETTE. Vlnitá ohebná hadice vyrobena z nerezového vlnovce. Průměr mm, délka m.

All about our products in the category industrial hoses, cable protection systems and client-specific special products. Velmi lehká ohebná hadice s téměř hladkým vnitřním povrchem FLEXADUX P1NPU je vyrobena z polyester polyuretanu, ocelová spirála s PVC povlakem. Registrace ze starého e-shopu již nejsou platné a je potřeba si vytvořit registraci novou, nebo nakoupit na našem e-shopu bez registrace. Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme.


Kovové, PUR, polyuretanové, PVC, vyztužené, silikonové, teflonové, ze skelné tkaniny. Chemicky odolné hadice, teplotně odolné, otěru vzdorné. Kruhová flexibilní PVC hadice Ø 1mm. Jedná se o ohebné potrubí z plastu. Výhodou je jeho pružnost a pevnost, kterou zajišťuje drátěný spirálový rám.


SONOAIR se skládá z mikroperfomované vnitřní vícevrstvé hadice typu FLEXAIR, dále absolutní, difusní a prachově těsné vrstvy - izolace, která chrání vniknutí mikrovláken do proudu vzduchu a izoluje před vlhkostí. Tepelně a zvukově izolovaná ohebná hadice pro vzduchovody. Kloubové Hadice Systém pro chladicí kapaliny Plastove hadice systém pro chladicí kapaliny během řezání, vrtání, soustružení, broušení. Plynové spotřebiče MORA a připojovací hadice MORA tvoří kombinaci pro bezpečnost a komfort Vaší kuchyně.


Připojením sporáku k rozvodu plynu pomocí plynové hadice MORA dosáhnete vysoké míry bezpečnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky