úterý 2. dubna 2019

Sekačka ruční

Vřetenové ruční sekačky. MULČOVACÍ SEKAČKA JOHN DEERE JS63V. RUČNÍ SEKAČKA JOHN DEERE RUN 41. Ruční vřetenová sekačka se záběrem cm. Bezkontaktní nožový válec.

Každá naše sekačka prošla sérií extrémně náročných testů, takže ať už si vyberete jakoukoli, bude vám dobře sloužit. V nabídce máme sekačky benzínové , elektrické i akumulátorové různých typů a velikostí. Sběrný koš Dopřejte svému trávníku letní sestřih díky vřetenové sekačce, která je ideálním pomocníkem pro sečení malých travnatých ploch, zvláště tam, kde není dostupná elektřina.


Bezuhlíkový motor, baterie a sběrný koš Vám dávají sílu a kapacitu vyčistit i ty největší plochy. Jednoduchá, ale o to spolehlivější strunová sekačka s vysokým výkonem, chytrým automatickým zásobováním sekací strunou, skvělou ergonomií a nízkou váhou pro pohodlné přenášení. Dobrá strunová sekačka je ideálním pomocníkem v místech, která jsou pro běžnou rotační sekačku příliš těsná.


Stejně tak snadno doladíte trávník v okolí stromů, okrasných keřů nebo členitých skalek.

Zpravidla jsou vybaveny dvěma kolečky, sekacím vřetenem a madlem. Elektrická strunová sekačka , strunovka. Pohodlná obouruční obsluha díky přídavné rukojeti, jednořádkový střih, automatický systém podavače Jog-line. Ruční sekačky na trávu koupit o objednat u OBI.


Spousta zahrádkářů si zde jistě přijde na své. Sekačka Bosch si hravě poradí se vším. Snadno ovladatelná strunová sekačka představuje praktický a oblíbený zahradní nástroj pro údržbu menších zatravněných ploch a dosečení okrajů kolem. GARDENA vřetenová sekačka 4je příznivá k životnímu prostředí a funguje bez elektrického proudu.


Princip fungování je jednoduchý: při tlačení. Pro ruční sekačky na trávu (1) Nůž pro sekačky (1). Spolehlivá sekačka , se kterou vám půjde sečení od ruky.


Oceníte kvalitní zpracování, rychlé nastavení výšky sečení i madlo pro snadné přenášení. Vaše spokojenost s návštěvou našich stránek je pro nás prioritou. Nechybí ani ruční palivové čerpadlo, s jehož pomocí se dá načerpat palivo do karburátoru.


Takovým způsobem se sníží náročnost na startovací lanko. S bočními hřebeny může sekačka sekat v blízkosti zdí nebo okrajů trávníku.

Hřebeny pomáhají přiblížit stébla trávy k nožům. Posečení zahrady se stane zábavou. S ručními přístroji posečete perfektně malé pozemky, předzahrádky a okrasné trávníky až do velikosti 250m².


Popis produktu O produktu. Díky systému SensorCut seká. Profesionální sekačka PRO 47V je robustní a flexibilní stroj vhodný pro menší firmy a obce. Se šířkou záběru 47cm je sekačka.


Zejména akumulátorová vřetenová sekačka je velmi mobilní a dobře použitelná. S doporučeným příslušenstvím jsou vřetenové sekačky oblíbenou volbou pro udržování krásného trávníku. Na menší trávníky, třeba do předzahrádek, je ideální elektrická sekačka. V její prospěch hovoří nižší cena, poměrně tichý provoz, který ocení i sousedé, a nenáročnost údržby.


Nutností ale je mít po ruce zásuvku. Musíte také počítat s tím, že při práci bude nutné manipulovat s elektrickým kabelem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky