pondělí 8. dubna 2019

Travní směs

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Ideální směs pro veškeré parkové plochy a reprezentativní zahrady. Hustý a sytě zelený trávník. Každá travní směs z naší produkce je výsledkem pečlivého výzkumu v oblasti trávníkářské problematiky.


Jakákoliv travní směs má garanci odrůdové pravosti a vyniká velmi dobrým standardem klíčivosti.

UNI-L-travní směs luční polopozdní až pozdní Hmotnost: kg. Koupit tuto luční travní směs v e-shopu Luční travní směs polopozdní až pozdní se využívá na 5-let, je obohacena o vytrvalejší druhy, velmi vhodná pro sušení, poskytuje až seče v pozdnějších termínech, varianta pro těžší půdy, s vyšším podílem jetele plazivého a se zastoupením hybridu Festulolium. Správně zvolená travní směs je základem pro úspěšné založení okrasného trávníku a jeho vzhled. Pomůžeme Vám s výběrem travní směsi.


Jak správně vybrat travní směs ? Aneb několik tipů a rad společnosti AROS-osiva jak se správně orientovat při výběru travních směsí. RTS Okrasné parkové směsi Ideální do zahrad rodinných domů, parků a pro obnovu zeleně našich měst.

Travní směs DOSEV je určena pro rychlou obnovu a dosev trávníků. Popis: Standardní luční směs rozšířená o vytrvalejší druhy. Poskytuje až seče v pozdnějších termínech. Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Vhodná zejména k sušení.


Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče. Nejlepší travní směs na trhu, vybrané odrůdy trav zaručují hustý a pružný trávník, trávník je odolný extrémnímu zatížení, zeolit v travní směs i poutá živiny a následně je uvolňuje, provzdušňuje půdu. Je složena z druhů a odrůd odolných sešlapávání.


Při intenzivním využívání trávníku je nezbytné časté sečení, hnojení a zavlažování. Velmi kvalitní trávník, který díky obdivuhodným regeneračním schopnostem prokazuje mimořádnou odolnost. Tato směs je vhodná jak pro sportovní plochy.


Jedná se o speciální směs druhů trav, které lépe snášejí krátkodobější suchá počasí. Kvalitní travní osivo je základem zdravého, sytě zeleného a hustého trávníku. Správně vybraná travní směs je hlavním předpokladem k tomu, aby se váš. Přečtěte si také naše články: Zajímavé články, které Vás mohou inspirovat při výběru správné trávníkové směsi a následné péči o trávník.


Její použítí je vhodné pro výsev a dosevy v okolí venkovských statků a chalup.

Tvoří ji rozmanitá směs travních osiv a mnoha druhů lučních rostlin (cca druhů). Chcete mít kvalitní zahradu a krásný trávník? Kvalitní trávník je důležitým prvkem zahrady vašeho rodinného domu nebo chaty. Směs vhodná jak pro slunečná stanoviště tak i pro polostinná stanoviště. Barva travního porostu je intenzivně zelená.


Tato travní směs slouží pro zakládání víceletých travních porostů, které jsou určeny především pro produkci kvalitního sena. Receptura obsahuje druhy. Asi se budeme muset přizpůsobit klimatu, jat tak koukám na náš polosuchý trávník. Máte někdo prosím zkušenost s osivem luk, co teď frčí? Univerzální travní směs s přidanými koloidy, které zvyšují obsah vody okolo semen.


Unipo – UNI parková směs pro sušší podmínky. Složení směsi: kostřava červená dlouze výběžkatá, krátce výběžkatá a trsnatá, jílek vytrvalý. Je vhodná pro zatravnění zahra sídlišť, parků a zeleně u cest. Snáší sešlapávání, po zasetí rychle vzchází, zachovává stálou barvu po celý rok. Osiva a semínka) Hodnocení produktu:.


Travní osiva německé značky Eurogreen pro parky, zahrady, sportovní a golfové trávníky dosahují té nejvyšší kvality.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky