čtvrtek 4. dubna 2019

Velka skluzavka

Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Toys and Colors 540views. Změna v kalkulaci dopravy. Perfektně se hodí do každé zahrady i dětského pokoje.


Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu.

Plastová skluzavka Dolu v červené barvě s modrými a žlutými detaily je určena pro dětí od let. Možnost připojení zahradní hadice pro vodní radovánky. Je vyrobena z pevného plastu a její hmotnost je kg. Skluzná plocha je dlouhá 1cm.


Cena této skluzavky je velice nízká - na kvalitě však skluzavka nezt. Klouzačka má stabilní konstrukci, dojezdovou plochu a schůdky zakončené madly. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!

Alle Produktinformationen anzeigen. This feature is not available right now. Lákadly budou lidský stolní fotbal, velká vodní skluzavka , originální autodráha s plně funkčním závodním simulátorem F virtuální realita a lanový park v korunách stromů, řekl vedoucí odboru sportu města Přemysl Švarc.


Velká nafukovací PIRÁTSKÁ skluzavka extra maxi udělá radost dětem na každé akci. Velká skluzavka – Zámek Parádní, dlouhá skluzavka, která poskytne ten opravdový zážitek ze sklouznutí! Uspořádejte akci pro rodiny s dětmi, na kterou se hodně dlouho nezapomene! Hlavním důvodem bude přítomnost této velké nafukovací atrakce, která patří mezi špičkové a velmi vyhledávané produkty ve své kategorii.


Přípojku samozřejmě můžete nebo nemusíte použít, při obyčejném klouzání nepřekáží. Pozor však, aby voda nebyla velmi studená. Nafukovací skluzavka je oblíbenou zábavnou atrakcí pro děti. R nabízejí nejrozsáhlejší nabídku pronájmu nafukovacích skluzavek, včetně designově a tématicky vyrobených skluzavek na míru: nafukovací skluzavka tygr , nafukovací skluzavka hasičské auto , nafukovací skluzavka náklaďák , nafukovací skluzavka kat apod.


Je opatřena UV ochranou, takže její veselé barvy neblednou. Pro zábavu dětí je skluzavka doplněna tunelem na prolézání. Vodní nafukovací atrakce vyžaduje vodovodní přípojku.


DÁREK VIDEO skluzavky níže.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Stabilitu zajišťuje široká základna. Podívejte se na nafukovací skluzavky a vyberte si podle zaměření akce tu nejvhodnější nafukovací skluzavku pro Vás. Krásné sety hraček za výhodné ceny.


Set skluzavka Toboggan Super Megagliss 2va kolečko set s kbelíkem jako dárek pro děti od let. TOBOGÁN a VELKÁ SKLUZAVKA provozní předpis pro návštěvníky Návštěvníci jezdí na tobogánu a velké skluzavce na vlastní. Skvělá skluzavka s vlhčením, na níž si děti užijí kopec zábavy.


Po připojení na zahradní hadici si děti užijí ještě více zábavy. Barevná velká skluzavka pro kluky i holky. Letní radovánky se neobejdou bez skluzavky s vodním tobogánem.


Skvělou zábavu zajistíte připojením zahradní hadice. Pořádná dětská párty si žádá velkou skluzavku! A aby se na řádění nestály dlouhé fronty, disponuje nafukovací skluzavka hned dvěma dráhami.


Díky široký schodům a zaobleným hranám je tato skluzavka velmi bezpečná. Kvalitní a velmi odolné provedení značky Little Tikes.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky