pondělí 15. dubna 2019

Vestavěné sauny

Podobně jako další sauny v naší nabídce, i luxusní saunu Grand můžeme vyrobit jak ve vestavné, tak i samostatně stojící variantě. Pro umístění sauny stačí dodržet základní pravidla stavební připravenosti, která si můžete stáhnout pro samostatně stojící sauny zde a pro vestavěné sauny zde. Pro vestavěné sauny jsou vždy typické bezprahové celoskleněné kalené dveře, které mohou být v různých odstínech od čiré, kouřové, mléčné či zabarvením do modra nebo zelena, tak aby dokonale ladili s venkovním interiérem před saunou. Obsahují: dveře celoskleněné DS, lavice, stojany na lavice, opěradlo za nejdelší lavicí, svítidlo, ochranu kamen, vnitřní a vnější lišty a větrací mřížky.


Ve vaší nové sauně se budete cítit jako v obýváku. Od první návštěvy v našem showroomu, až po instalaci u vás doma nebo ve wellness hotelu – vše bude podle vašeho přání.

Pro samotnou montáž, zprovoznění a následné používání vestavěné sauny je nezbytně nutné zajistit stavební připravenost. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Tyto informace jsou sdíleny s našimi partnery. Infrasauna LUX DUO je dostatečně prostorná pro saunování celé rodiny, případně pro saunování vleže, které umožňují vyhřívané lavice. Veškeré finské sauny dodáváme jako saunové kabiny i vestavěné sauny.


Pamatujte si, že jedině výroba sauny na míru dokáže využít daný prostor na 1. Výroba sudových a finských saun. Vestavěné a atypické sauny Pokud chcete co nejlépe využít volný kout nebo menší místnost Vašeho obydlí je tu možnost originální vestavěné sauny s vyjímečnými tvary.

Vzhledem k tomu, že každý prostor k vestavbě má odlišné parametry, stává se takto provedená stavba sauny vždy originálem, často s opravdu vyjímečnými tvary. Stavbu sauny nechte na nás! Vyrábíme a prodáváme sauny jak samostatně stojící, vestavěné (do stávajícího objektu), venkovní i domácí. Sauny vyrábíme převážně ze skandinávského smrku, lavice z ABACHI, na přání zákazníka je možno použít i jiný materiál.


Luxusní sauny Grand uspokojí i náročnou klientelu. Sauny a saunové kabiny Grand vynikají materiály, výbavou i technologiemi a dodáme vám je na klíč. Pořízení typové kabiny je rychlejší a relativně levné, vzhledem k sériové výrobě.


Vestavěné sauny na míru si můžete postavit sami, ale musíte dodržovat bezpečnostní zásady a větrání. Vyrábíme sauny jak samostatně stojící, tak vestavěné (do stávajícího objektu). Koupí atypické sauny od nás získáte výrobek firmy s dlouholetou.


AM Truhlářství Alex Murgač Vše co si budete přát. Sauny mohou být vyrobeny jako samostatné objekty nebo vestavěné do obezděného prostoru. Pro výrobu kabiny používáme pouze materiály vysoké kvality, jako je severský smrk, topol, cedr a hemlock.


Vnitřní vybavení sauny doporučujeme provést z africké vrby abachi, jelikož vstřebává jen málo tepla a je tedy pro styk s pokožkou příjemně teplá. Realizace saunových kabin je samozřejmostí. Sauna je referenčním projektem v moravském městě Blansko. Sauny , infrasauny, finské sauny a mnoho dalšího.


Individuální výroba na míru zákazníkům.

Výška, šířka a hloubka jsou přizpůsobitelné, stejně jako počet, velikost a rozložení lavic a typ interiéru. Vnější opláštění sauny vytvořilo efekt vestavěné sauny , v prostoru nad stropem sauny jsou v opláštění umístěny dvě větrací mřížky, aby mohl prostor nad saunou dýchat. Vnitřní obklad stěn je realizován z aromatického kanadského cedru, lavice a opěrky jsou vyrobeny z topolu. Kabinu vyrobíme, nainstalujeme, a u vestavěné sauny připravíme konstrukci, obložíme a usadíme do interiéru. Perfektní izolace je samozřejmostí.


Saunování si budete užívat už za 8-týdnů. U blokové sauny Vám bude postačovat vhodná dlažba na zemi a přívod elektrické energie. U vestavěné sauny potřebujete navíc rovné stěny nejlépe omítlé.


Stěny musí mít dostatečnou tepelnou izolaci a nesmí být vlhké. O stavební připravenost můžete požádat na našem e-mailu, případně v sekci downloa kterou připravujeme. Zvláštním řešením venkovní sauny je tento jedinečný typ připomínající veliký su který neunikne zvídavým pohledům.


Lněný saunový polštářek modrý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky