pondělí 8. dubna 2019

Zahradní domek dřevěný

Domek má jedny plné dveře 80×1cm. Střecha je pultová, krytá EPDM folií. Pokud máte zájem jen o uskladnění základních nástrojů, vyberte si malý zahradní domek o rozměrech 130x2cm. Pokud tato pro vás tato velikost není dostačující, dejte na větší model, ve kterém budete nejen skladovat sekačku na trávu, ale i kolo a zahradní nábytek, když končí sezóna a přichází zima.


Zahradní domky na nářadí i jako schovka pro malé dobrodruhy. Pokud patříte mezi domácí kutily, zahradní domek vám na zahradě nesmí chybět.

Objevte zahradní domek Aisne, krásný dřevěný objekt, který uspokojí vaší touhu po čase stráveném v přírodě s vašimi blízkými. Díky originálnímu a nevtíravému designu se hodí na každou zahradu. Zvolte si nejjednodušší řešení!


Kupte si hotový dřevěný zahradní domek. Máte to bez práce i starostí. Dřevěné chatky vybírejte na. Kvalita zahradních domků Ekonomik zůstává však perfektní , v žádném případě se při jejich výrobě nešetřilo kvalitou použitých materiálů.


Každý zahradní domek sestavíte jednoduše svépomocí. Kromě zahradních domků o různých velikostech a tvarů půdorysu nabízíme i prodejní stánky a spoustu doplňků k dřevěným domkům, které rozšiřují možnosti využití domků a zvyšují komfort při trávení volného času na zahradě.

Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen!


Nový užitečný prostor Díky dřevěnému domku budete mít možnost uskladnit všechno své nářadí snadným a praktickým způsobem. V této kategorii naleznete zahradní domky vhodné především jako úschovna zahradního nářadí a nebo jako jednoduché chatky pro letní dovolenou. Levný zahradní domek na nářadí, pro děti a příslušenství - velký výběr naleznete online na.


Užitná plocha jsou 76m(4x4=76). Na výběr je buď domek dřevěný , nebo plechový. Plechové zahradní domky jsou více méně bez údržby a po jejich montáži se v zahradě se nemusíte o domek několik let starat.


Pokud se rozhodnete pro plechový domek , dejte přednost pozinkovanému plechu, který má tloušťku alespoň mm. Pozinkovanou volte také ocelovou konstrukci. Jak postavit zahradní domek ? Víme, kde koupíte hotové chatky. Koupíte, postavíte, používáte. V základním provedení je bez balkonu a skladu, okna jsou opatřena izolačním dvojsklem.


Všechny dřevostavby - zahradní chatky, srubové chaty, víkendové chaty, zahradní domky, pergoly se dodávají v přírodním stavu, dřevo je uměle vysušené a není opatřeno žádnými nátěry ani impregnací. Dětský dřevěný zahradní domek NIKO 4m x 4m.

Volitelné rozměry i tloušťka stěny. Pro ukládání různého nářadí, sekačky, konví, venkovního nábytku, grilu, pěstebních nádob, cibulí a hlíz květin a dalších věcí souvisejících se. Použití těchto není výhradně pro skladování, můžou sloužit i jako zázemí pro posezení a relaxování na Vaší zahradě.


Doplňky pro zahradní domky. Naše zahradní domky jsou v základu vyrobeny se standardní lepenkovou střešní krytinou a bez okapového systému a bez nátěru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky