pátek 9. ledna 2015

Repelent proti hmyzu

Sicher durch den Winter. Schau Dir Angebote von ‪Proti‬ auf eBay an. Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!


Má zvýšený obsah účinných látek, působí 6-hodin. S opalovacím faktorem SPF. Je vhodný pre dospelých a deti od rokov veku. V období tehotenstva konzultujte použitie s lekárom.


Rada na záver: Aplikujte vždy len jeden druh repelentu (jeden proti kliešťom a jeden proti komárom), aby sa vám nestalo, že okrem komárov a kliešťov sa vám (tak príjemne prevoňaným) začne vyhýbať aj okolie. Obvykle působí proti klíšťatům, komárům, moskytům či jinému létajícímu hmyzu v závislosti na složení po dobu 2-hodin v závislosti na typu přípravku. Při delším pobytu venku doporučujeme brát repelent sebou kvůli opakované aplikaci. Do nádobky nasypte asi gramov celých klinčekov, zalejte 1ml vodky (prípadne liehu).


Repelent s éterickým olejom. Nechajte odstáť asi týždne, sem-tam premiešajte a odlejte si do fľaštičky so sprejom. Môžete priebežne dolievať vodkou, či liehom a stále bude zmes dostatočne silná proti komárom i kliešťom. Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií. FARNAM Endure Sweat-resistant Fly spray 946ml Veľmi účinný repelent proti hmyzu.


Zatvárať okná a dvere od súmraku až do rána. Vhodný pro miminka od měsíců a těhotné ženy od 3. Spreje proti hmyzu působí proti létajícímu a lezoucímu hmyzu, šatním molům, mravencům, pavoukům, švábům, vosám i sršňům. Vhodné pro dlouhodobou ochranu před výskytem hmyzu. Možnost aplikace do otevřeného prostoru, škvír a mezer. Obsahuje vysoce kvalitní přísady jako je Saltidin.


Poskytuje ochranu po mnoho hodin. Taky máte pocit, že si na Vás komáři vždycky pochutnávají víc než na ostatních? Máme totiž řešení, domácí přírodní repelent vás. Stichfrei můžete používat i jako ochranu před sluncem a proti spáleninám ze slunce.


Společně s ochranou proti hmyzu je to ideální a nepostradatelný pomocník pro rybáře, lesáky, turisty, milovníky slunce a přírody. Léto, slunce, teplo, dlouhé dny a … množství obtížného hmyzu. Chtěli byste ulevit svému koni v náletech otravného hmyzu a zpříjemnit si tak práci s. Ať už se chystáte do lesa, na piknik nebo grilujete, stačí repelent nastříkat na oblečení a kůži.


Díky tomu budete chráněni před komáry, klíšťaty, ovády a dalším bodavým hmyzem. Smíchejte základní olej, třeba slunečnicový z lékárny a kapek esenciálního oleje z citronely. Arpalit Bio repelent proti komárům a klíšťatům 150ml. Ověřená ochrana před komáry a klíšťaty.


Proti komárom a inému hmyzu sa dá účinne brániť celou škálou dlhodobo pôsobiacich repelentov v rôznych aplikačných formách. Proti komárům a jinému hmyzu se lze účinně bránit celou škálou dlouhopůsobících repelentů v různých aplikačních formách. V letních měsících nejčastěji proti komárům. Je to však také vynikající pomocník proti hmyzu. Přípravky proti nepříjemnému hmyzu.


Nekompromisně odpuzují komáry, klíšťata a jiný obtížný hmyz. BIO repelentní tělový olej proti komárům a dalšímu hmyzu je 1 přírodní repelent , jehož základem je jojobový olej.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky