úterý 6. ledna 2015

Snehove frezy

Jakmile napadne první sníh, začne většina z nás přemýšlet, zda má za potřebí uklízet pracně sníh lopatou. Vyhrnovák člověka sice po ránu rozproudí. Odhazování sněhu kolem rodinného domu, ze zahrady či jiného typu objektu je v zimě pravděpodobně tou nejméně oblíbenou činností. Na těchto stránkách nabízíme široký sortiment sněhových fréz - značky Lumag, Vega, Canadiana a Murray.


Když se tvoří závěje, sněhové frézy vyjíždějí do boje. Díky sněhovým frézám se budete z pořádné chumelenice ještě radovat.

Pro snadné odklizení zasněžených ploch je ideální použití sněhové frézy. So snehovými frézami Husqvarna sneh ľahko odpracete tam, kde ho chcete mať. Sněhové frézy Hecht jsou velice praktické a snadno se s nimi manipuluje.


Základné typové delenie snehových fréz je na elektrické a benzínové. Elektrické snehové frézy majú menší výkon a podstatne obmedzenú štandardnú. Keď sa tvoria záveje, snehové frézy vyrážajú do boja.


Honda nabízí pásové sněžné frézy do náročných horských podmínek a kolové sněžné frézy k údržbě pochozích i pojezdových komunikací kolem domů. Snehové frézy spôsobia, že sa z poriadnej chumelice budete ešte radovať. Pokud budete frézovat dlažbu, nebo povrch který lze poškrábat, kupte si plastové lyžiny.

Univerzální plastové lyžiny pro sněhové frézy nahrazují kovové. Vyberte najpredávanejšie produkty kategórie snehové frézy Hľadajte podľa parametrov Riwall ,. Benzínové sněhové frézy si hravě poradí s obojím! Snadno zvládnou větší množství sněhu a můžete se s nimi prohánět libovolně daleko. Sněhová fréza benzínová i elektrická s dovozem zdarma a se službou DeLuxe.


Nejnižší ceny sněhových fréz. Pro údržbu horských cestiček či zahrad nejnáročnějších zákazníků je určen poslední produkt našeho přehledu – Cub Cadet 5SWE. Tak ako je pre každú záhradu vhodná iná kosačka, na rôzne povrchy sa hodia rôzne snehové frézy.


Trápila nás minuloročná nádielka snehu a ťažká i. Nastavenie odhodu komínkom je možné nastaviť kľukou pod riadidlami. VeGA L-jednostupňová elektrická sněhová fréza, která je vhodná pro rychlé odklízení sněhu z cest, nájezdů, chodníků a dvorků. Po silných pomocníkoch je dopyt, keď napadne naozaj veľké množstvo snehu. Je dobré, keď upratovanie zvládnete silou motora namiesto sily svalov. Motor Hecht OHV, výkon HP.


Jednostupňové sněhové frézy. To znamená, že sneh je najprv. Pokud se nechcete namáhat s hrablem nebo lopatou, sněhová fréza udělá práci za vás. Před výběrem sněžné frézy je třeba zvážit velikost plochy, a jak.


Kompletní nabídka sněhových fréz Hecht, Vega, Cub Cadet a dalších.

Ponúkame široký výber strojov a náradia. Veríme, že si každý vyberie. Většinu zboží máme skladem, poskytujeme profesionální poradenství ke všem.


AMAT nářadí-železářství s prodejnou v Jablonci nad Nisou nabízí mimo sněhových fréz široké spektrum výrobků pro dům, dílnu, stavbu a zahradu. Se sněhovou frézou sníh odklidíte až 20x rychleji než hrablem. Porazte svého věčného nepřítele.


S našimi sněhovými frézami už se nemusíte obávat příchodu zimy. Každé sobotní odpoledne vám zpříjemňuje pořad Rady ptáka Loskutáka, který vám přináší ty nejužitečnější rady nejen pro kutily a zahrádkáře. SNOW SHOES - protiskluzové boty Protiskluzové návleky na běžnou obuv s kovovými výseky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky