pondělí 12. ledna 2015

Vysavač listí s drtičem

Ve výsledku jde však o zcela totožný přístroj. Při jeho pořízení si musíte uvědomit, co od takového univerzálního pomocníka vlastně očekáváte. S tím vám pomůže hned úvodní kapitola zaměřená na jeho fungování.


Kvalitní AKU vysavač a fukar listí značky Einhell vám dá při úklidu zahrady svobodu. Díky litrovému vaku na odpad zajdete s odpadem na kompost jen párkrát.

Einhell expert plus je ideální jak pro statné muže, tak pro křehké ženy. Nejenom, že umí listí vysávat, ale má také kovové oběžné kolo, které ho nadrtí. Pokud si však za pomocníka zvolíte nejlepší vysavač listí , můžete dát sbohem dřině s hráběmi a košťaty, a přesto mít krásně čistou zahradu bez listí. A právě na nejlepší vysavače a fukary se spolu dnes podíváme.


Při výběru se zaměřte především na výkon , sací výkon a hmotnost. To je benzínový vysavač na listí McCULLOCH GBV 34 s jehož pomocí zlikvidujete podzimní listí dřív než sousedé. Zahradní vysavače, které fungují i jako fukary, Vám pomohou s podzimním úklidem spadaného listí.

Zbude vám tak víc času na krásné procházky pestrobarevnou přírodou. Výkonný zahradní vysavač s rozmělňovacím zařízením s velmi silným sacím výkonem. V sériovém provedení se dá použít i jako foukač.


Ideální pro čištění velkých ploch. I když je vysavač na listí výkonný a doplněný drtičem listí , nesmíme si ho splést s drtičem větví nebo štěpkovačem. Nenahradí ani normální ani stavební vysavač. Nemá rád kamínky a ostré předměty.


Ty by ho rychle zničily. Vhodný je na listí , malé větvičky a travní zbytky. Výborně se hodí pro sfoukávání, vysávání a. Výkonný vysavač na listí , který umí vyfukovat, nasávat a posbírané listí lehce nadrtí na drobné kousky.


Vysavač na listí s funkcí 4in1. Dvě foukací a jedna sací trubka. Ušetřete za nákup vysavačů listí. Benzínový dvoutakt o výkonu 700W a objemu cm³.

Rychlost vzduch je plynule měnitelná. Je robustní konstrukce, která mu zabezpečuje dlouhou životnost. Akumulátorový vysavač a foukač listí , který můžete použít kdekoliv mimo domov a na zahradě. Sběrný vak s objemem l. Volba mezi foukáním a sáním napadaného listí a posekané trávy. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Elektronicky nastavitelná rychlosti proudu vzduchu. Elektrický vysavač a foukač listí s výkonem motoru kW. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Takový fukar naopak na větší a hustě listím pokryté plochy doporučit lze.


Dvoustupňové nastavení výšky sání, m sací hadice pro. Součástí dodávky je 45litrový sběrný vak a praktický ramenní popruh. Komfortní vysavač listí značkového výrobce s kovovým drtícím ústrojím - jeden z nejprodávanějších foukačů v ČR!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky