čtvrtek 2. dubna 2015

České sekačky

K zahradním traktorům jde připojit široká škála příslušenství. Poctivé české výrobky I přes anglický název je firma ryze česká a stále dbáme na vyhlášenou kvalitu Agrostroje Prostějov, na jehož tradici navazujeme. Zahradní traktory a mulčery SECO si poradí s jakýmkoliv terénem.


Robustní, odolné, kvalitní, vzdorují náročným podmínkám i zacházení. Kvalitní české zahradní traktory České zahradní traktory jsou neocenitelným pomocníkem pro vaši zahradu a pro ušetření vašeho času. Dále prodáváme malou zahradní techniku-zahradní traktory, elektrické i benzínové sekačky , křovinořezy, pily atd.

Provádíme servis i pozáruční opravy malé zahradní techniky. Dílenské provozy jsou zaměřeny na zámečnické práce, sváření železa, nerez oceli a hliníku, frézování, soustružení, broušení na plocho i na kulato. Toho si všimnete téměř okamžitě, jelikož jsme pečlivě vyladili i postup instalace. Zde naleznete návo jak jednoduše instalovat robotickou sekačku.


Okamžitě jsem se pustil do svého největšího životního dobrodružství,“ říká s úsměvem, „prodal jsem auto, půjčil si peníze od kamarádů a. Seco Group:Starjet, Panther a Challenge od českého výrobce: můžeme ze svých zkušeností říci, že se jedná o nejlepší zahradní traktory na českém trhu. Kvalita zpracování a použité materiály nemají v oblasti zahradních traktorů konkurenci. Jejich výhodou je absence nádrže na benzín, takže se nemusíte starat o palivo, pokud chcete zrovna sekat – stačí jen zapojit kabel.


Elektrická sekačky jsou lehčí než ty benzinové.

Přečtěte si o nich více a zvolte tu správnou. Akumulátorové sekačky na trávu jsou stejně výkonné jako ty benzínové – rozhodně nijak nezaostávají. Rozdíl je v tom, že o trávník bude pečovat produkt šetrný k životnímu prostředí, který nemá kabely, nepotřebuje benzín, nekouří, není tak hlučný ani tolik nevibruje a vystačí si s minimální údržbou.


Akční letáky na váš e-mail. Aktuální informace o novinkách a čerstvých akcích. Nenechte si uniknout důležité informace! Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve. Prodáváme malotraktory, sekačky , lisy a drtiče na ovoce. Poskytujeme záruční i pozáruční servis u našich prodejních a servisních partnerů. Sečení trávy už nemůže být rychlejší a pohodlnější.


Robotické automatické sekačky Automower, iMow, Autoclip a Miimo. Zahradní sekačky Alko se řadí mezi střední a vyšší třídu s výbornou kvalitou a silným servisním zázemím po České Republice. Opravdovou špičkou mezi zahradními sekačkami jsou stroje značky Solo by Al-ko a Honda. Sekačky a pily Dvořák Benešov.


Věříme, že Vám naše stránky pomohou ve výběru vhodného výrobku, šitého Vám přímo na míru. Naše sekačky jsou díky nízké hmotnosti a ovladatelnosti vhodné prakticky pro každého. Nůžky na živý plot Zahradní nářadí.

Křovinořezy, Vyžínače, Příslušenství pro křovinořezy a vyžínače. Podle zákona o ochraně osobních údajů je nutné udělit Souhlas se zpracováním osobních údajů. Požadované údaje zpracováváme konkrétně za účelem. Atraktivní vřetenová sekačka Edwin přináší na evropské zahrady precizní střih trávníku - Promyšlená celokovová konstrukce přináší vysokou. Vážení zákazníci, zahradní techniku AL-KO můžete nechat servisovat na mnoha místech České republiky.


Kompletní seznam autorizovaných servisních. Budou mít vysokou výkonnost, široký záběr nad centimetrů a sběrný koš o objemu přes litrů , navíc v této kategorii je zcela běžný pojezd. Do této kategorie patří traktory, sekačky , travní sekačky , křovinořezy,elektrocentrály, čerpadla, pás.


Firma Pavel Šálek sídlí v srdci Hané ve městě Prostějov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky