středa 1. dubna 2015

Ruční sekačka trávy

Vřetenové ruční sekačky. Ruční sekačky na trávu koupit o objednat u OBI. S ručními přístroji posečete perfektně malé pozemky, předzahrádky a okrasné trávníky až do velikosti 250m².


Sekání trávy a dokonalá údržba vašeho trávníku, tak aby byl krásně zelený, ideálně dlouhý a zároveň zářil zdravím, patří k odměně za to, že si můžete užívat svého vlastního soukromí na čerstvém vzduchu. Nože jsou umístěny v přesných rozestupech a pod určitým úhlem.

Celé vřeteno se otáčí kolem horizontální osy. Druhou částí žacího ústrojí je spodní nůž (tzv. protiostří), který je umístěn pod vřetenem. Stvoly trávy , které při pohybu sekačky vpřed mezi tyto nože nabíhají, jsou pak šetrným způsobem přesně a krátce střiženy. Málokterá sekačka dokáže sekat stébla trávy níže než cm. A tak vysoko upevněný kabel rozhodně nebude.


Druhá možnost je zakopání kabelu kousek pod zem. Pro ruční sekačky na trávu (1).

Sekačka je vhodná pro sečení ploch do cca 7m 2. Sběrný koš Dopřejte svému trávníku letní sestřih díky vřetenové sekačce, která je ideálním pomocníkem pro sečení malých travnatých ploch, zvláště tam, kde není dostupná elektřina. Ruční vřetenové sekačky jsou určeny k přesnému a častému sečení tzv. NovoCut ruční vřetenová sekačka HUSQVARNA. Skladem v externím skladu.


Gardena Comfort ruční vřetenová sekačka na trávu 4CF zajišťuje přesný střih trávy jako nůžkami a má přitom velmi lehký a tichý chod. RUČNÍ sekačka se hodí spíše jen k dosekávání trávníku. Jsou místa, kam se vozíčkové sekačky nedostanou, jako jsou okraje záhonu, u zdi a spousta jiných.


Poté přistupují na řadu sekačky ruční. Ty jsou vybaveny většinou strunou a dostanou se doslova všude. Práce s nimi je však namáhavá a nepříliš pohodlná. Proto se práce s nimi omezuje na minimum.


Prodám ruční sekačku trávy. Plně funkční, čerstvě nabroušené nože, viz foto. Výborné dílenské zpracování.

V případě zaslání poštou poštovné 20- Kč. Každá naše sekačka prošla sérií extrémně náročných testů, takže ať už si vyberete jakoukoli, bude vám dobře sloužit. V nabídce máme sekačky benzínové , elektrické i akumulátorové různých typů a velikostí.


Bubnová sekačka DS-5Agatha. Agatha je bubnová sekačka určená pro sekání vysoké trávy. Jedná se o 4-dobý motor o výkonu PS s OHV rozvodem. Silný tok vzduchu zaručuje výborný sběr trávy s perfektním pěchováním v koši. Koš disponuje patentovaným indikátorem naplnění koše.


Elektrická sekačka , která je ideálním řešením pro malé zahrady. Váš pozemek tak bude stále jako ze žurnálu. Jednoduché nastavení držadla s měkkým povrchem.


Co se týče typu žacího ústrojí tak rotační bude volbou většiny z nás. K tomu možná jednoduchá strunová sekačka pro dodělávky okolo plotu. Výška sečení se nastavuje centrálně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky