čtvrtek 2. dubna 2015

Vsakovací šachta

Konstrukce šachty s perforací v dolní třetině zajištuje potřebnou kapacitu vsakování. Výkopová jáma v které je šachta instalována musí být obsypána kamenivem o objemu a hloubce dle hydrogeologického průzkumu. Používá se za čističku odpadních vod k vsakování přečištěné vody. Základní výchozí šachta je VPŠ která odpovídá pro zasakování odpadních vod od rodinného domů (EO).


Většina měst a vesnic dešťovou kanalizaci postrádají, proto vám nabízíme alternativní řešení.

Tím se vytváří obrovské prostory pro dešťovou vodu. Systém bodů se spojuje dohromady a můžete, vytvářet libovolné tvary a velikost. Celý box je obalen geotextilií a zasypaný zeminou. Využitelnost boxů je téměř jejich kapacity. Spravidla sa realizujú z betónových skruží.


Naši odborníci jsou připraveni Vám pomoci s návrhem nebo doporučením zkušených projektantů nebo realizačních společností. Vertikálním způsobem – vsakovací šachtou nebo studnou – tento způsob je možné aplikovat pouze v dobře propustných písčitých nebo.

Potřebný průměr a hloubka se určí na základě hydrogeologického průzkumu. Dno šachty tvoří vrstva štěrkopísku s geotextilií. V případě zájmu Vám rádi zpracujeme návrh dle vašeho zadání. Drenážna šachta SR 1slúži ako trativod dažďových vod.


Filtrační šachta DRAINSTAR DN4s vyjímatelným košem, který lze vytáhnout pomocí třmenu. Její velkou výhodou je, že nestratíte výšku díky nátoku a odtoku na stejné úrovni. Vše od návrhu po dodávku, instalaci a zprovoznění vybraného zařízení. Možno dokoupit nástavec, nebo cm. Nové šachty Vario 8flex jsou zabudované přímo ve vsakovací galerii a umožňují napojení všech vsakovacích bloků řady Eco Bloc.


Zajistí, že se do objektu za ní nedostanou. Všeobecně platí, že stavby musí být napojeny na veřejnou dešťovou či jednotnou kanalizaci. Pokud však kanalizace v blízkosti pozemku nevede, nebo se na ni. Vsakovací box na dešťovou vodu o objemu 5litrů.


Vsakovanie dažďovej vody je ideálny spôsob ako odťažiť kanalizáciu a ušetriť na vodnom. Vhodné pre rodinné domy aj veľké stavby. Dobrý den, nechali jsme si udělat vsakovací jímku pro vsak vody z okapů od stavební firmy.

Nyní je dle jejich vyjádření vsakovací jímka hotova. Pomocou vsakovacích blokov je možné odvodniť prakticky všetko – strechy, cesty, skladovacie plochy, parkoviská, rozsiahle spevnené plochy, alebo aj priemyselné plochy. Kopané jímky mají plášť z prefabrikovaných skruží nebo cihelného zdiva a budují se odspodu v předem vyhloubené šachtě.


Tedy snadným usazením před jímky a následným napojením na vtok předěláte obyčejnou jímku na jímku, která slouží na dešťovou vodu a filtrační šachta bude zachytávat všechny nečistoty. Nejste přihlášen(a) články. Praktická filtrační šachta před nádrž nebo vsakovací objekt. Výhodou této filtrační šachty je stejná výška nátoku a odtoku.


Jímka je vyrobena z pevných polypropylenových desek, které zaručují její dobrou odolnost a dlouhou životnost. Pod úrovní horní hrany vsakovací studny najdete připojovací potrubí pro napojení kanalizace. Na přání zhotovíme vodoměrnou šachtu dle požadovaných rozměrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky