pátek 19. června 2015

Bazénové schůdky de luxe

Bazénové schůdky jsou důležitým bazénovým příslušenstvím. Schůdky lze použít jak pro. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a. Vyrobeno svařováním z trubky 4cm s ohledem na dlouhou životnost. Celkem stupňů, masivní nezničitelné provedení.

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Ruční bazénové vysavače Ruční vysavače patří k tomu základnímu, co potřebujete při údržbě bazénu. Na výběr je několik druhů – od těch nejzákladnějších, které nemají olověné závaží a nedrží u dna, přes standartní vysavače bez bočních štětin až po ocean vac deluxe , které se nejčastěji používají pro střední a větší bazény (10ma více). Tyto schůdky jsou určeny pro bazény. Kovový rám schůdků s plastovými stupni.


Určeno k nadzemním bazénům. Popis: Prodam bazenove schudky Mountfield De luxe. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Prodám nové bazénové celodřevěné schůdky k bazénu nebo vířivce IQUE SPA, barva hnědá. AISI-31 stupně z nerez oceli s plastovými podložkami s protiskluzovou úpravou. Samostatný vysavač DE LUXE s bočními štětinami. Stačí ho snadno připojit pomocí bazénové hadice k filtraci, nasadit teleskopickou tyč (není součástí balení) a můžete se pustit do práce.


Vhodný pro všechny typy bazénů. Bazénový kartáč je vybaven postranními jemnými štětinami , které odstraní i špínu ze špatně dostupných míst. Prodám bazénové schůdky stupně - provedení nerez ocel.


Velmi kvalitní - redukujeme počet v našem bazénu ze dvou na jedny schůdky. Rozměry schůdků jsou uvedeny v přiložených obrázcích. Nejen že dotvoří konečný vzhled koupacího sudu, ale zároveň zajistí bezpečný a pohodlný vstup do koupacího sudu. Základ je tvořen ocelovým rámem, jednotlivé stupně mají plastové nášlapy odolné proti UV záření a bazénové chemii. Nosnost schůdků je 1kg.


Osobní převzetí je možné v Benešově, nebo v Praze 4. Druhá strana bazénových schůdků, umístěná uvnitř bazénu, je pouze volně opřena o stěnu. Pro dodatečnou montáž schůdků k bazénu, kde je zabetonování kotvení nevhodné, lze dokoupit přírubové, nebo kloubové kotvení schůdků, které se uchycuje do pevného podkladu pomocí vrutů. Nadzemní bazény Nuovo de Luxe s konstrukcí dodáváme ve dvou variantách.

Základní sada De Luxe obnáší samotný bazén, skimmer s tryskou a nadzemní schůdky. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Jsou až do výšky stěny bazénu 123cm a nosnost mají 100kg. Díky své konstrukci jsou vhodné ke všem nadzemním bazénům s výškou stěny 91-m. Pro snadný výběr Vám zobrazujeme u produktu jejich online dostupnost na skladě.


Du suchst nach Shop Deluxe Marken? Finde Angebote zum Schnäppchen-Preis. Výška Prodám nikdy nepoužité bazénové schůdky De Luxe. Porovnejte akční i běžné ceny obchodů.


Vzhledem k charakteru používání jsou stupně upraveny protiskluzovou úpravou. Nabízíme vám dvou, tří, čtyř i pětistupňové schůdky do bazénu, včetně úchytek a příslušenství. Běžně se dodávají s plastovým kotvením pro zabetonování, jako příslušenství lze dokoupit kotvení s přírubou pro montáž na hotový podkla popř.


Při jejich výběru je potřeba dávat pozor na hloubku bazénu, proto náš sortiment obsahuje schůdky dvoustupňové až pětistupňové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky