čtvrtek 25. června 2015

Umělý povrch hřiště

TPV SPRINT – stříkaný, dvouvrstvý, vodopropustný povrch na školní atletiku, rozběhové dráhy. Nejtrvanlivější polyuretanový povrch. Je vyroben pouze z EPDM granulátu v jedné vrstvě o síle 11mm, bez příměsi recyklované, černé gumy, čímž se do-sahuje maximální trvanlivosti. Hlavní předností tohoto povrchu je maximální trvanlivost a bezúdržbovost.


Je vhodný na velmi namáhaná sportoviště sídlišť, školních hřišť atd. Povrch je dodáván v různých barevných kombinacích. Děrovaný povrch a spodní příčkový systém vytváří vynikající drenážní schopnost, která zabezpečuje rychlé vyschnutí hřiště po dešti.


Odolnost vůči náročným povětrnostním podmínkám a slunečnímu záření je dlouhodobě testována v Arizoně. Classic Zabýváme se výstavbou sportovních hřišť k různým sportovním účelům. Nabízíme sportovní povrchy pro fotbalová, tenisová a atletická hřiště. Provoz a možnost využití.


Hřiště je v provozu od května do konce října. Mimo vyhrazené rezervace jsou sportoviště pro návštěvníky areálu volně k. Umělé sportovní povrchy a trávníky určené pro venkovní sportoviště a hřiště jako náhrada klasických povrchů. Získejte dlouhou životnost, atraktivní design s různým barevným provedením spolu s výbornými vlastnostmi. Vhodný povrch pro sportovní haly, tělocvičny, školní hřiště, sportovní centra, hokejové stadiony, dětská hřiště, hotely a další sportovně-rekreační střediska. Ideální i pro krátkodobá jednorázová sportoviště či mobilní hřiště, společenské a kulturní akce, výstavy apod.


Umělý povrch Conipur EPDM zaručí bezpečnost hráčů a skvělý pocit ze hry. Víceúčelová hřiště lze využívat pro míčové hry, tenis, volejbal, házenou či nohejbal. Standardy a normy pro víceúčelové hřiště. Jsou prověřené nezávislými instituty, sportovními svazy a organizacemi a jsou pod stálou interní a externí kontrolou jakosti. Povrch určený zejména pro tenisové kurty, avšak je vhodný i pro víceúčelová hřiště.


Jedná se o čtyřvrstvý akrylátový systém doplněný o 4mm pružnou gumovou podložku, která výrazně zvyšuje pružnost tohoto povrchu. Povrch snižuje únavu, zejména svalové vyčerpání hráče a rizika svalových či vazových úrazů. ITF klasifikace střední. Opravíme hřiště s umělým trávníkem či běžeckou dráhu.


Nerovnosti, odlepené spoje a jiná poškození již nebudou kazit vaši radost ze hry. Umělá tráva mm včetně položení na připravený podklad a zásypu křemičitým písk. ClassicZabýváme se výstavbou sportovních hřišť k různým. Povrch hřiště hraje zásadní roli v následném využítí a údržbě sportoviště.


Poradíme Vám, jaké typy povrchu jsou ve Vašem případě vhodné a společně vybereme jeho finální podobu. Díky dobré odvodnitelnosti povrchu je hřiště vždy suché i po dešti. Navíc je naprosto nezávadná pro alergiky. Mimo to, že hřiště bude v procentech blízké svým chováním přírodní trávě, nemusí se zasypávat granulátem a jediná údržba spočívá v odklízení spadaného listí a prachu. Nový povrch by přišel na milionu korun, v ceně je i úprava podkladu pod samotným povrchem.


Povrch pro dětská a školní hřiště SofTILE KrosLOCK je výsledkem 18-ti letého formulování a navrhování systému. Toto úsilí vyvrcholilo vznikem výrobku, který převyšuje očekávání zákazníků ve všech čtyřech zmíněných kategoriích. Tréninkové centrum mládeže Brněnské Ivanovice Hlavní hřiště dle předpisů FIFA.


Ligaturf 2na elastické. Umělý trávník je vhodným a estetickým povrchem pro dětská hřiště. Společně s tlumicí podložkou zajišťují bezpečný, čistý a suchý hrací povrch. OBSAH: Bezpečný povrch pro dětská hřiště Bezproblémová in.


Karlovy Vary - Drahovice – fotbalový areál – výměna UMT a vybavení sportoviště TECHNICKÁ ZPRÁVA - HŘIŠTĚ UMĚLÝ POVRCH 1. Je určen především pro rekreační i výkonnostní sport, ale může být i aplikován na víceúčelové sportovní hřiště nebo přímo určený pro tenis, košíkovou, volejbal, házenou, kopanou, badminton, lehkou atletikou atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky