pátek 26. června 2015

Goja pěstování

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Kostenloser Versand verfügbar. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.


Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Goji pěstování je předmětem obrovského zájmu.


Mnoho lidí si chce svou léčivou rostlinu a vynikající doplněk stravy vypěstovat svépomocí. Kvalitní zemina pro pěstování Goji by se měla pohybovat okolo pH8. Nakypřená a lehká písčitojílovitá půda je ideálním lůžkem. S výsadbou začínáme v březnu až v dubnu, to je nejideálnější termín k zahájení celé éry. Dodržujte smysluplný rozestup, který by neměl být kratší, než metry.


Patří mezi lilkovité rostliny, květy jsou oboupohlavní, je tedy samosprašná. Do Velikonoc zbývá deset dní, je tedy nejvyšší čas pustit se do pěstování osení. Ozdobená miska se svěží zelenou travičkou totiž k svátkům jara rozhodně patří. Na stole nebo parapetu vytvoří vkusnou dekoraci.


Poradíme vám, co a jak vysít, aby vám osení vzešlo včas. Chuť jejich plodů je, oproti šípku, více sladší. Kustovnice goja by se měla také prořezávat. Zázrak jménem muchovník: pěstování , recept na likér a víno Léčivé jsou i listy kustovnice Pokud jste začali pěstovat kustovnici pro zlepšení své vitality a na odstranění zdravotních potíží, nemusíte čekat až dozrají plody.


Při dobrých podmínkách a dostatku vláhy se však odvděčí velikostí a množstvím plodů. Vyhovuje jí teplejší, slunná poloha a lehčí písčitojílovitá půda okolo pH8. Jak kustovnici pěstovat? Keř se rychle rozmnožuje a roste do velkých rozměrů a do všech směrů.


V konečném výsledku může mít tato bylina. Goji na naší zahradě goji,kustovnice,cinska,semena,semínka, pěstování ,jak. Pokud chcete mít Goju obdařenou plody co nejdříve, musíte se držet. Ochutnal jsem a skutečně to je kustovnice.


Takže se domnívám,že pěstování a množení je dost jednoduché. Na pěstování je poměrně nenáročná. Půda by měla být lehčí, písčitojílovitá.


Vysazovat byste měli sazenice v březnu až dubnu na vzdálenost zhruba m. Do jámy přidejte vyzrálý hnůj nebo kompost. Pěstování kustovnice je poměrně snadné. Je nutné si vybrat osvědčenou odrůdu, jejíž plody jsou chutné a mají kvalitní a velké plody. Vzhledem k úžasným účinkům trvalky by se dalo čekat, že bude náročná na půdu i podmínky. Nejedná se o nijak složitý proces, pěstovat kustovnici čínskou zvládne každý.


Sazenice vysazujeme na slunném chráněném místě z důvodů lepšího dozrávání plodů. Provádíme pravidelný řez - stejný typ řezu jako se provádí u keřového rybízu a angreštu, kdy bohužel vznikají nevzhledné keře nebo dle řezu používající se na plantážích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky