pátek 19. června 2015

Postřikovače zádové

K výběru ve třech provedeních pump – plast, mosaz, nerez. Mechanické i motorové postřikovače nejen pro postřikování stromů v sadech, ale i pro postřik či ošetřování rostlin. Zahradní postřikovače jsou vhodné pro plošnou i pomístnou aplikaci. Mezi hlavní přednosti zahradních postřikovačů patří robustní a zároveň lehká konstrukce. Jsou vhodné pro práci v zahradách, lesích, pro péči o městskou zeleň.


Příchytky k uchycení trubky AnoTyp páky pévná tlakovací pákaMadlo pro snadnou manipulaci NeTeleskopická trubka NeTyp čerpadla PístObjem nádrže lTlak 4. Postřikovače Solo můžete vybírat v různých velikostech. Nabízíme Vám ruční postřikovače do objemu litrů. Pro větší množství roztoků můžete vybírat z postřikovačů Solo, které lze pro snadnou manipulaci nosit na zádech.


Ty lze dále rozdělit mezi ruční a motorové postřikovače. Zde zadej svůj e-mail a získáš tak nejnovější informace i ČASOAKCE z HobyNářadí. Menší ruční postřikovače jsou vhodné na ošetření několika kusů rostlin, menší záhonek nebo balkón. Větší postřikovače s objemem - l se hodí pro postřik několika stromů nebo menší zahrádky.


Většinou mají postřikovače popruh pro nošení přes rameno. Výraznou předností pístových. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v. Jedná se o pístovou verzi. Pro postřiky na ochranu rostlin a různých čistících a dezinfekčních prostředky.


Stačí namíchat potřebné hnojivo nebo insekticid dle návodu v poměru s vodou. Zádový postřikovač o objemu l. Pojízdné postřikovače pak využijete na velkých zahradách, ve sklenících nebo lesních školkách. Pro lesní školky a rozlehlé plochy doporučujeme také benzínové postřikovače. Spousta přihlášených patentů a ochranných známek jim zajišťuje bezpečný náskok před konkurencí. HECHT 4- tlakový zádový postřikovač Tlakový zádový postřikovač l. Nastavitelná tryska rozstřiku.


V zahradě, ve sklenících, v domácnosti - naše postřikovače jsou všude vítanými pomocníky. V domácnosti můžete využít jeden z mnoha postřikovačů GLORIA pro postřikování balkónových květin nebo sazenic a keřů. V závislosti na typu a výbavě mohou být postřikovače používány také pro profesionální aplikace ve zdravotnictví a zemědělství. Trysky a jejich příslušenství a ruční a zádové zahradní postřikovače značky Cooper Pegler a elektrické zahradní postřikovače Volpi Náhradní díly pro většinu značek postřikovačů.


Tlakovací páka se dá nainstalovat vlevo nebo vpravo - dle potřeby obsluhy - levák nebo pravák. To je možné, pokud jste spojeni s prodejcem ve vaší oblasti. Velmi moderní a lehký zádový postřikovač o obsahu 12Lt.


Chcete prodávat produkty. Tento postřikovač využijete všude tam, kde potřebujete stálý tlak a dostatek kapaliny k. Vhodné pro práci v zahradách, lesích, pro péči o městskou zeleň. Marolex vyrábí kvalitní postřikovače pro širokou škálu odvětví.


Ať už potřebujete provádět postřiky na celých dlouhých řádcích, či pouze na jednotlivých rostlinách, jistě si v naší široké nabídce vyberete postřikovač přesně dle Vašich potřeb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky